Válás után újranősül a Halálos fegyver sztárja, Danny Glover

Danny Glover, a Halálos fegyver-filmekből ismert színész egyesek szerint decemberben elveszi kedvesét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Halálos fegyver-akciófilmek kedvéért annak idején sokan váltottak mozijegyet, hiszen a pimasz Mel Gibson és a már akkor a nyugdíjra készülő Danny Glover szócsatáit, valamint az izgalmas jeleneteket vétek lett volna kihagyni.

Bár mostanra mindkét színész középkorú úrrá öregedett - valójában csak tíz év van köztük -, azért izgalmakkal még mindig tudnak szolgálni. Legalábbis a magánéletüket illetően mindenképp.

Új életet kezdett

Merthogy az idők során nemcsak Mel Gibson vált el, és cserélte feleségét fiatalabb szeretőre, hanem a 63 éves Danny Glover is. Sőt, úgy hírlik, még decemberben el szándékozik venni húsz évvel fiatalabb kedvesét, Eliane Cavalleirót. A tanárnőként dolgozó hölggyel hat éve, a Porto Alegrében megrendezett World Social Forum alkalmával találkozott először.

Az O Globo brazil magazin értesülései szerint a fekete színész szándékai komolyak, és tulajdonképpen már csak az a kérdés, hogy hol telepedjenek le a házasságkötés után.

- Nem tudom, hogy az Államokban fogunk-e lakni, szerintem élhetünk felváltva itt, Brazíliában is, illetve ott is. Annyi azonban biztos, hogy Elianéval akarok lenni, amennyit csak lehet. A többit meg majd meglátjuk - nyilatkozta.

2012-ben elnök lesz

Az 1946-os Danny Gloverre kétségkívül a Halálos fegyver révén emlékeznek a nézők közül a legtöbben. Az 1987-es első részben alakított Roger Murtaugh szerepét még további három folytatásban játszotta el, utoljára 1998-ban. Ezenfelül a film népszerűségét kihasználva 1992-ben egy, a karakterekre épülő videójátékot is a piacra dobtak.

Ami a magánéletét illeti, 1975-ben vette el Asaki Bomanit, akitől egyetlen lánya, Mandisa egy évvel később született meg. Az ezredforduló után váltak el útjaik.

A Danny Glover-rajongóknak egyébként jó hír, hogy ismét találkozhatnak kedvencükkel a mozivásznon, mégpedig a nemrég bemutatott 2012 című katasztrófafilm amerikai elnökének szerepében.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A moziban rajta kívül Amanda Peet és John Cusack próbálja túlélni a világvégét.
Ezt is szeretjük