Lebukott! Pasival smárolt Daniel Craig, a Bond-filmek sztárja
Daniel Craiget egy melegbárban látták mulatni, táncolni, majd a parkolóban egy pasival váltott forró csókokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazán meglepő és elgondolkoztató hírről számolt be a National Enquirer: Daniel Craiget egy jóképű pasival látták csókolózni egy melegbár parkolójában! Amennyiben a beszámoló igaznak bizonyulna, nem is volna olyan meglepő, hogy James Bond megformálója titokban biszexuális.

A népszerű bulvárlap értesülései szerint a 42 éves angol színész május 15-én egy sármos pasi oldalán jelent meg a kaliforniai Venice városában található Roosterfish bárban. Megittak néhány italt, aztán táncolni kezdtek, legvégül pedig egy szemtanú smárolni látta őket odakint!

Több lehet köztük, mint barátság

- Az első pillanatban azt gondoltam, hogy Daniel egy homoszexuális barátjával az élő zene miatt jött el a bárba. De amikor elkezdtek táncolni, úgy éreztem, ez az egész sokkal több két barát görbe estéjénél - osztotta meg véleményét a nyilvánossággal a szemtanú.

A National Enquirer természetesen azonnal megkereste Craig szóvivőjét, hogy reagáljon a történetre, ám nem sikerült őt elérniük. A gyanakvók feltételezéseit tovább erősítheti a tény, hogy a sármos színész 1998-ban egy erősen homoerotikus jelenetekkel teletűzdelt film főszereplője volt.

Alakított már homoszexuális férfit

Az Ördögi szerelem című életrajzi film a világhírű 20. századi festőművész, Francis Bacon és szeretője, az egykori piti bűnöző George Dyer zaklatott viszonyát boncolgatja. John Maybury drámájában Craig játszotta a festő szerelmét, alakítását pedig díjjal ismerték el az Edinburghi Nemzetközi Filmfesztiválon.

Ami pedig a 007-es ügynök magánéletét illeti, annyit lehet tudni róla, hogy 1992 és 1994 között Fiona Loudon skót színésznő férje volt, egy lányuk született, Ella.

A válás után hét évig volt Heike Makatsch német színésznő párja, jelenleg pedig Satsuki Mitchell producer kedvese.

Ezt is szeretjük