A 2000-es évek legédesebb gyereksztárjaként ismertük meg: Dakota Fanning 26 évesen is tündököl

A porcelánbaba-szépségű gyereksztár felnőttként is lehengerlő.

Dakota Fanning 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Búzaszőke haj, hatalmas, kék szemek és porcelánbőr. Dakota Fanning imádni való gyereksztárként kezdte a karrierjét 2000-ben. Bár mindössze hatéves volt, amikor először feltűnt a televízióban, olyan karizmatikus kisugárzással rendelkezett, ami még felnőtt színészeknél is ritka.

Eleinte pár híres sorozat epizódszerepében láthattuk. Olyan szériákban tűnt fel, mint a Jóbarátok, A vészhelyzet vagy a Helyszínelők, végül a mozivásznon folytatta tovább a pályáját.

Dakota Fanning így fest 26 évesen

2001-ben a Nevem Sam című drámában Sean Penn oldalán végképp bebizonyította, hogy jóval több, mint egy helyes arc, az i-re a pontot pedig Brittany Murphyvel közös filmje, a Nagydumás kiscsajok tette fel. Majd Tom Cruise, Robert De Niro és Denzel Washington oldalán is brillírozott.

dakota-fanning
Fotó: Getty Images Hungary

Húsz évvel később még mindig tündököl Hollywood égboltján. Őt elkerülte a gyereksztárok átka, sosem viselte meg, hogy az óvoda udvara helyett kamerák kereszttüzében cseperedett fel. Instagram-oldala a bizonyíték, hogy két lábbal áll a földön, és cseppet sem részegítette meg a hirtelen jött népszerűség.

dakota fanning1
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Már kinőtt a cuki lurkó szerepkörből, de kislányos báját nem veszítette el, 26 évesen is gyönyörű. Bár kísérletezgetett különböző hajszínekkel az elmúlt években, végül mindig visszatalált az eredeti, világos tincsekhez.

A filmezés terén is változatlanul sikeres, legutóbb Brad Pitt és Leonardo DiCaprio mellett mutatta meg, hogy felnőttként is érdemes odafigyelni rá, hatalmasat alakított a Volt egyszer egy…Hollywoodban. Hamarosan pedig a The Alienist második évadával tér vissza, amelyet részben Magyarországon forgatott.

Sztárok, akik civil munkával foglalkoznak

Rengetegen próbálnak szerencsét Hollywoodban színészként, a filmipar szinte hétről hétre felfedez egy új arcot, akinek végül vagy sikerül befutnia, vagy nem. Vannak, akik megtalálják a helyüket a filmezés világában, és több évtized után is szívvel-lélekkel végzik munkájukat, mások néhány év után kiégnek annak ellenére, hogy sokan rajonganak értük, vagy csak rájönnek, hogy sztárnak lenni mégsem olyan könnyű és jó dolog, ahogy azt egy laikus gondolná.

Ő volt a Dennis, a komisz cuki kisfiúja - Tuti elmennél az utcán a 33 éves Mason Gamble mellett

Mason Gamble, a Dennis, a komisz sztárja hamarosan apai örömök elé néz.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük