A My Girl cserfes kamasz lánya volt - 29 év alatt ennyit változott Anna Chlumsky
Friss fotókon mutatjuk meg, mennyit változott Anna Chlumsky az elmúlt években.

anna-chlumsky-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es években rengeteg gyereksztár tört be Hollywoodba, az egyik közülük a My Girl - Az első szerelem című film mosolygós kamasz lánya, Anna Chlumsky volt. A családi dráma premierje óta 29 év telt el, a bájos kislányból pedig gyönyörű nő lett.

A szőke színésznő mindössze tízévesen már az egyik legnagyobb gyereksztárnak számított, de sokakkal ellentétben nem züllött el. Nagyon tudatosan építette fel a karrierjét.

Így fest most Anna Chlumsky

A mozi folytatásával a csúcsra tört, Vada szerepéért számos elismerést nyert, például a Young Artist Awards díjátadón ő vihette el a legjobb főszerepért járó szobrot. 

anna chlumsky
Fotó: Dan MacMedan / Getty Images Hungary

A My Girl 2. - Az első igazi kaland forgatása után úgy gondolta, hogy jegeli a színészkedést, hat évre elvonult, hogy csak a tanulmányaival foglalkozzon. 1999 és 2004 között egyáltalán nem állt kamera elé, majd kipróbálta magát mint szerkesztői asszisztens, de érezte, nem ez az ő hivatása, színésznői pályáját kell folytatnia.

2012-ben ismét mérföldkőhöz érkezett, beválogatták az HBO komédiájába, Az alelnök című sorozatba. Felnőtt korában ez a szerep hozta meg neki újra a sikert a közönség és a szakma köreiben egyaránt. Hat Emmy-díjra jelölték a sorozat Amyjének megformálásáért.

anna cl
Fotó: Arturo Holmes / Getty Images Hungary

Magánélete is remekül alakult. Az egyetemen ismerkedett meg férjével, Shaun Sóval. Két kislányuk született, Clara 2016 júliusában, Penelope pedig 2013 júliusában jött a világra.

Macaulay Culkin és barátnője

Nézd meg Macaulay Culkin és Brenda Song közös fotóit!

Ezt is szeretjük