"Undorító vagy, nem vagy igazi nő" A gyönyörű színésznőt így leszólták
Nézd meg!
A Star Wars új üdvöskéjét, Daisy Ridley-t nagyon megalázták.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Daisy Ridley-t, a Star Wars: Az ébredő erő című film sztárját durván leszólták a külseje miatt. Egy édesanya fejtette ki blogján, miután megnézte a filmet, hogy a 23 éves színésznő szerinte teljesen nőietlen, csont és bőr, egy irreális testképet mutat a még fejlődésben lévő kamasz lányoknak, akik majd halálra éheztetik magukat, hogy úgy nézzenek ki, mint ő. Daisy Ridley nagyon dühös lett a nyílt levél miatt, így reagált rá Instagram-oldalán:

- Csak egy átlagos lány vagyok, akivel hihetetlen dolgok történnek, pont úgy, mint a filmben Rey-jel. Nem fogok bocsánatot kérni azért, mert így nézek ki. Nem hiszek abban, hogy egy nő csak gömbölyűen vagy cérnavékonyan nő, a lányok igenis milliófélék. Mindig fiús típus voltam, de szerintem nem az alkatától nő egy nő. Ne gyűlöljük egymást, legalább mi, lányok tartsunk össze - írta a hosszú bejegyzésben.

De nem ő az egyetlen, akit leszóltak a külseje miatt! Nézd meg, melyik gyönyörű színésznő milyen kritikát kapott!

Sztárok, akiket túl csúnyának tartottak Hollywoodhoz

Meryl Streepet fiatalon nagyon megalázta a rendező, amikor azt mondta neki, hogy túl csúnya Hollywoodhoz. Nézd meg, kik voltak még azok a színésznők, akiket nem tartott elég szépnek Hollywood!

Ezt is szeretjük