Fotók! Az idei év 5 legrusnyább bikinis sztárteste

A következő hírességek jobban tették volna, ha inkább a hegyekbe mentek volna nyaralni, oda nem kell bikini.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétségtelen, hogy Hollywoodban mindenki szép, karcsú és ránctalan akar maradni, örökkön örökké. Bár a plasztikai sebészek kínálnak némi megoldást a tökéletlenségek korrigálására, nem mindenkinél sül el úgy a dolog, mint szeretné.

Lisa Rinna

A 46 éves sztármami - Harry Hamlinnel kötött házasságában két gyerkőc született - hiába vetette alá magát mindenféle szépészeti beavatkozásnak, teste leginkább egy hatvanévesére hasonlít.


Az még hagyján, hogy arcát botoxinjekciókkal igyekezett simává varázsolni, de torz pocakja örökké őrzi a zsírleszívások nyomát, ajkai pedig úgy duzzadnak, mint két jól fejlett pióca. Nem csoda, ha a Melrose Place egykori sztárja, aki Taylor McBride-ot alakította 66 epizódon keresztül, manapság is csak a régi dicsőségéből él, és csak elvétve hívják egy-egy jelenleg futó sorozat - Veronica Mars, Hannah Montana - mellékszerepére.

Tori Spelling

A Melrose Place anyasorozatának, a Beverly Hills 90210-nek főszereplőjeként futott be a kilencvenes években Tori Spelling. Ám amióta nincs a híres papa - Aaron Spelling volt mindkét sorozat kreátora -, a 36 éves sztáranyuka leginkább csak bizarrá műtött külsejével kelti fel a figyelmet.


Bár sosem volt kimondottan szép, csonttá fogyva és finoman szólva is egyedi formájú kebleivel most, ha lehet, még furcsább a kinézete.

Talán a lelke mélyén ő is tisztában van hiányosságaival, ezért is fektet energiát írói karrierjébe: önéletrajzi kötete, a sTori Telling után 2009 áprilisában került a polcokra a Mommywood, melynek történetei azt mutatják be, milyen lehet egy kisgyermeknek felnőni a film fővárosában.

Paris Hilton

Napjaink egyik sokak által irigyelt celebcsemetéje kétségtelenül Hilton kisasszony, hiszen ki ne szeretné legalább néhány napig kipróbálni, milyen lehet vásárolgatással, pózolással és bulizással eltölteni az időt szokványos munka helyett.

A 28 éves szőkeség láthatóan cseppet sem unja a semmittevést, sőt, minden alkalmat megragad, hogy a címlapokon lehessen egy-egy villantás erejéig.

Persze igyekszik ő nagyon, már két könyvet is írt - no, azért nem egyedül, hanem egy bizonyos Merle Ginsberggel - leendő celebcicáknak, egy-két dalocskát felénekelt, és a színészkedést is kipróbálta.


Sőt, újabban dizájnerként próbál érvényesülni - ami nála körülbelül azt jelenti, hogy kiválasztja a mások által megtervezett ruhákból, neki melyik tetszene legjobban.
Egyszóval, zajlik az élet Hilton körül, ráadásul a pasik is körüldongják. Pedig, ha a Bora Borán készült fotóit elnézi az ember, könnyen belátható, elég hátul állhatott a sorban, amikor a szépségkuponokat osztogatták a nagy égi vásárban. No, de vele kapcsolatban is igaz a közhely, hogy a pénz sokakat megszépít. Bár okosabb azért nem lesz tőle.

Janice Dickinson

Nem lehet könnyű helyzetben az a nő, akiért fiatalon egykor rajongtak a férfiak, ám egyszer csak kénytelen észrevenni, testén nyomokat kezd hagyni az idő. Persze van, aki belenyugszik a megváltoztathatatlanba, és próbálja elfogadni a korát - ám bőven akadnak olyanok is, akik kétségbeesetten veszik fel a harcot az öregséggel.


Kétségtelenül ez utóbbiak közé tartozik az 54 éves Janice Dickinson is, aki lassan önmaga karikatúrájává torzul a rengeteg szépészeti beavatkozás következtében. Az egykor bájos topmodell már alig emlékeztet önmagára, szája örök csücsörítésre kárhoztatott a sok kollagéninjekció miatt, mellei természetellenesen gömbölyödnek, combjai pedig vészesen horpadoznak az örökös fogyókúrától.

Ám, hogy a világ sose felejtse el modellkarrierjét - a nyolcvanas években egyebek között Armani, Versace és Calvin Klein is alkalmazta -, 2006-ban beindította a Janice Dickinson Modeling Agency című valóságshow-t. Ebben a Topmodell kerestetikhez hasonlóan versenyeztették a leendő modelleket, de négy évad után nem folytatták. Emellett többféle reality műsorban igyekezett közel kerülni az emberekhez, de sokak szemében akkor is csak egy öregedő sztár, semmi több.

Tara Reid

A szőke színésznőért tíz éve még rengetegen rajongtak, miután látták az Amerikai pitében, ahol a szűzies Vickie-t alakította. Az azóta eltelt tíz évben azonban Reid minden volt, csak nem ártatlan. A hirtelen jött sikert végtelenbe nyújtott partikon ünnepelte meg Paris Hiltonnal és Nicole Richie-vel, így hamarosan megtapasztalhatta a hollywoodi élet árnyékos oldalát.

Masszívan inni kezdett, kínosan elhízott, egy elbaltázott zsírleszívás következtében pedig örökre eltorzult a hasa. Ráadásul a mellei sem sikerültek túl jól, felpumpált ajkairól már nem is beszélve. A karrierje szintén nem alakult fényesen, bánatát pedig ételmegvonással vezette le, így borzalmasan lefogyott.
Végül tavaly jelentkezett be egy rehabilitációs klinikára, hogy kigyógyítsák az alkoholizmusból és az anorexiából.

Hogy végleg maga mögött hagyta-e a züllött múltat, nem tudni, mindenesetre több filmes projektje is akad a közeljövőben, melyekkel talán visszakapaszkodhat az élvonalba. Akkor aztán bebizonyíthatja, hogy mégiscsak van tehetsége - és nemcsak a teste szolgálhat beszédtémául.

Ezt is szeretjük