"Tom Cruise-nak diliházban a helye!"
Megdöbbentő nyilatkozat egy orvos szájából
Tom Cruise-t földbe döngölték a szcientológiához való vonzódása miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dúl a világok harca Tom Cruise életében, összesapott az ész és a szcientológia!

Milyen gondolatok bújnak meg a zöld szemek mögött?

Bár különös viselkedése okán azt eddig is sejtettük, valami nincs rendben a színész fejében, bármilyen alakításokkal is kényezteti közönségét, most úgy tűnik, papírja is lehet arról, hogy nem egészen épelméjű.

Orvosi ítélet Cruise bolondériájáról

Egy orvos, név szerint Dr. David Drew Pinsky, aki jelenleg a VH1 csatornán vezeti a Celebrity Rehab with Dr Drew című műsort, ugyanis erős mértékben rontott Cruise renoméján, amikor is egy neves férfimagazin oldalán boncolgatta annak lelkét.

- Számos közszereplőről, akik amolyan fura figurák, kiderül, hogy mentális problémájuk van, melyek többsége kétségtelenül egy gyerekkori trauma következménye. Vegyük például Tom Cruise-t: miként lehet rávenni egy felnőtt embert, hogy egy olyan szektaszerű társasághoz, mint amilyen a Szcientológia Egyház, csatlakozzon?

Véleményem szerint ez belső ürességre utal, és azt sugallja, hogy kiskorában elhanyagolták – esetleg valamiféle erőszaknak is ki volt téve, bár leginkább csak a közönynek - fogalmazott az újság hasábjain.

Természetesen a 45 éves sztár ügyvédje, Bert Fields nem hagyta annyiban a dolgot, és keményen visszavágott a „szakképzetlen tévés előadónak”, aki szerinte csak a hírnevet hajkurássza, és úgy állít fel diagnózist, hogy nem is találkozott Cruise-zal.

Dr Drew jól megmondta a véleményét

- Úgy tűnik, a doki azt az abszurd feltételezését akarja elhitetni mindenkivel, hogy az összes szcientológiahívő mentálisan beteg. Most mit mondjak, utoljára Joseph Göbbels-től, a náci propagandaminisztertől hallottunk ilyen mocskolódást.

Az ügy pikantériája, hogy Cruise legújabb filmjében éppen egy náci vezetőt, Claus von Stauffenberget alakítja, aki 1944-ben arra szövetkezett, hogy megöli Hitlert.

A legfrissebb hírek szerint Dr Drew kiadott egy nyilatkozatot, melyben a sztár elnézését kéri.
- Dr Drew csupán arra használta fel Mr Cruise nevét, hogy segítse a hallgatókat a megértésben - állítja az irat. No, de mit is kell végsősoron megérteniük?

Ezt is szeretjük