Ez a nő azt állítja, Cristiano Ronaldo vele csalta terhes párját: a futballista reagált a vádakra

Cristiano Ronaldo is megcsalási botrányba keveredett.

GettyImages-1429649260
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gerard Piqué után Cristiano Ronaldo is megcsalási botrányba keveredett, a sztárfutballistáról egy venezuelai influenszer állította, hogy eltöltöttek egy forró éjszakát. 

Georgilaya azt mondta, 2022 márciusában kerültek közelebb egymáshoz, ekkor Ronaldo párja, Georgina Rodriguez az ikreikkel volt várandós, végül csak a kislányuk maradt életben, a kisfiú a születés után elhunyt.

Cristiano Ronaldo megcsalási botránya

A nő 2022 márciusában találkozott a sportolóval, írta meg a Goal.com, erről még kép is készült, ami elérhető az Instagram-oldalán. A fotóhoz odaírta, hogy hálát ad istennek, hogy találkozhattak, kifejtette azt is, mennyire szereti őt, és mindig is erről a pillanatról álmodott.

A képnél megemlítette Ronaldót, aki így simán láthatta a posztot a közösségi oldalán. Ezután kapott egy üzenetet a sportolótól, aki felinvitálta a hotelszobájába.

- Azt hittem, ha felmegyek hozzá, csak megismerjük picit közelebbről egymást, talán még több képet csinálunk együtt. Nem sejtettem, hogy szex lesz a végén. Az tény, hogy ez megtörtént. Bár én is beleegyeztem a dologba, ennek ellenére úgy éreztem, hogy Cristiano Ronaldo a hatalmával és a hírnevével manipulált engem - fogalmazta a nő.

Március 27-én is posztolta egy közös képüket, Ronaldo utcai viseletben volt, az influenszer viszont ugyanabban a felsőben, így nem egyértelmű, hogy a felvételek ugyanazon a napon, csak az utóbbi pár órával később, vagy teljesen más napokon készültek.

Ronaldo egyből reagált a szóvivőjén keresztül a vádakra.

- Ebből semmi sem igaz, csak rágalmazás - zárta rövidre.

Cristiano Ronaldo párja smink nélkül

Georgina Rodriguez néha szívesen megmutatja magát smink nélkül is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük