Cristiano Ronaldo 4 hónapos kislánya ilyen cuki baba: íme a futballista gyönyörű családja
Mutatjuk Cristiano Ronaldót és családját.

cr7-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez családja idén áprilisban bővült, ám ez örökké egy keserédes emlék lesz számukra, ugyanis a modell és influenszer ikerpárral volt várandós, de az újszülött kisfiú elhunyt, kislányuk, Bella Esmeralda egészségesen jött a világra. A pár jelenleg három lányt és két fiút nevel, olykor mindketten megosztják rajongóikkal, hogyan nőnek a gyerekek, idén nyáron is több aranyos felvétel került fel az internetre, ezekből szemezgettünk.

Cristiano Ronaldo és családja

A béranyától született Cristiano Jr. apjához hasonlóan bolondul a fociért, a Manchester United gyerekekből álló csapatában játszik, ez idén tavasszal derült ki. Hogy olyan gólkirály lesz, mint Ronaldo, az egyelőre még a jövő kérdése. A szintén béranya segítségével világra hozott ikrek, Mateo és Eva már ötévesek, míg Alana, akit Georgina szült, novemberben lesz öt. A modell mindegyik gyermeket sajátjaként szereti és neveli, számára a családja a legfontosabb. 

Képes összeállításunkban megnézheted Cristiano Ronaldo szép családját.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük