Túladagolásban meghalt Corey Haim

38 éves volt az egykori gyereksztár

Corey Haim színészt anyja otthonából szállították kórházba, ám az orvosok már nem tudták megmenteni életét.

2010. március 10-én meghalt Corey Haim amerikai színész, adta hírül a People. A 38 éves egykori gyereksztárt a Kalifornia államban található burbanki Providence Saint Joseph Medical Centerbe szállították, ahol az orvosok már nem tudták megmenteni az életét, tájékoztatta a szomorú hírről a magazint Cheryl MacWillie.

A beszámolók szerint a népszerű színész halálát véletlen túladagolás okozta, az azonban még nem egészen egyértelmű, hogy receptre kapható gyógyszerek, illetve kábítószerek okozták-e tragikusan fiatalon bekövetkezett halálát. MacWillie szerint erre majd a csütörtöki boncolás adhat választ, a rendőrség a bűntény lehetőségét egyelőre kizárta.

Gyógyszerek voltak nála

William Mann rendőr őrmester elmondta a The Associated Pressnek, hogy a színészt eszméletlen állapotban vitték kórházba édesanyja burbanki otthonából.

Hozzátette, hogy Haim influenzaszerű tüneteket produkált halála előtt, és receptre, illetve anélkül kapható gyógyszerek voltak nála.

- Belehalhatott ebbe a betegségbe, de lehet, hogy kábítószerek okozták a halálát. Ki tudja? A múltban alaposan meggyűlt a baja a drogokkal - nyilatkozta Mann.

Megjárta az elvonót is

Az őrmesternek pedig igaza volt, a nyolcvanas években befutott színész az elmúlt évtizedek során meglehetősen mélyre süllyedt a züllés mocsarában. Az elveszett fiúk, az Álom, édes álom és a Dupla nullás kölyök egykori sztárja vagyonát a kilencvenes évek végére felélte, a drogoktól pedig teljesen leépült.

Az elmúlt években azonban úgy tűnt, hogy sikerült jó útra térnie - megjárta az elvonót, letelepedett Torontóban, és újra filmezni kezdett.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Tavaly eljegyezte kedvesét, és felvette a kapcsolatot régi kollégájával és barátjával, Corey Feldmannal, akivel közös műsort is indítottak A két Corey címmel.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük