Túladagolásban meghalt Corey Haim
38 éves volt az egykori gyereksztár
Corey Haim színészt anyja otthonából szállították kórházba, ám az orvosok már nem tudták megmenteni életét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. március 10-én meghalt Corey Haim amerikai színész, adta hírül a People. A 38 éves egykori gyereksztárt a Kalifornia államban található burbanki Providence Saint Joseph Medical Centerbe szállították, ahol az orvosok már nem tudták megmenteni az életét, tájékoztatta a szomorú hírről a magazint Cheryl MacWillie.

A beszámolók szerint a népszerű színész halálát véletlen túladagolás okozta, az azonban még nem egészen egyértelmű, hogy receptre kapható gyógyszerek, illetve kábítószerek okozták-e tragikusan fiatalon bekövetkezett halálát. MacWillie szerint erre majd a csütörtöki boncolás adhat választ, a rendőrség a bűntény lehetőségét egyelőre kizárta.

Gyógyszerek voltak nála

William Mann rendőr őrmester elmondta a The Associated Pressnek, hogy a színészt eszméletlen állapotban vitték kórházba édesanyja burbanki otthonából.

Hozzátette, hogy Haim influenzaszerű tüneteket produkált halála előtt, és receptre, illetve anélkül kapható gyógyszerek voltak nála.

- Belehalhatott ebbe a betegségbe, de lehet, hogy kábítószerek okozták a halálát. Ki tudja? A múltban alaposan meggyűlt a baja a drogokkal - nyilatkozta Mann.

Megjárta az elvonót is

Az őrmesternek pedig igaza volt, a nyolcvanas években befutott színész az elmúlt évtizedek során meglehetősen mélyre süllyedt a züllés mocsarában. Az elveszett fiúk, az Álom, édes álom és a Dupla nullás kölyök egykori sztárja vagyonát a kilencvenes évek végére felélte, a drogoktól pedig teljesen leépült.

Az elmúlt években azonban úgy tűnt, hogy sikerült jó útra térnie - megjárta az elvonót, letelepedett Torontóban, és újra filmezni kezdett.

Tavaly eljegyezte kedvesét, és felvette a kapcsolatot régi kollégájával és barátjával, Corey Feldmannal, akivel közös műsort is indítottak A két Corey címmel.
Ezt is szeretjük