Ijesztően szétszabatta arcát a szexbomba Connie Stevens
Connie Stevens is túlzásba vitte a plasztikáztatást, arcában szinte semmi természetes sem maradt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Connie Stevenst látva nehéz megérteni, hogy a 71 éves amerikai színésznő miért szabatta szét az arcát ilyen megdöbbentő mértékben.


Pedig Connie Stevens egykor igazi bombázó volt, aki az ötvenes évek végétől kezdve csavarta el férfiak millióinak fejét a filmvásznon - ám ezt mostani kinézetét látva elég nehéz elhinni.

Hiszen az ötven éve aktív színésznőt olyan elképesztő mértékben csúfították el a plasztikai sebészek, hogy új arca már-már Jocelyne Wildensteinére kezd emlékeztetni, aki sokkoló külseje miatt a Macskanő becenevet érdemelte ki.

Teljesen tönkretették a sebészek

Annyi biztos, hogy Connie Stevenst már nem sok választja el attól, hogy letaszítsa a trónról Jocelyne-t, a ráncfelvarrások ugyanis ijesztően eltorzították egykor szép vonásait, a kollagénkezeléstől pedig ajkai is meglehetősen csúfan néznek ki.

Habár kapott egy csillagot a hollywoodi Walk of Fame-en, Stevens filmjeire ma már nem nagyon emlékeznek, pedig évtizedekkel ezelőtt Jerry Lewis futtatta be a szőke hajú színésznőt.

Connie Stevens az énekléssel is megpróbálkozott, a nyolcvanas évek végére pedig kultikus szexszimbólum vált belőle, amihez nagyban hozzájárulhatott az is, hogy számos nightclubban lépett fel.

A szétplasztikázott sztár tavaly fejezte be első önállóan rendezett filmjét, amelyet saját forgatókönyvéből adaptált.A Saving Grace B. Jones-ban egy család történetét követhetjük nyomon, melynek életét teljesen felborítja, hogy a férj testvére – akit korábban egy gyógyintézetben ápoltak – hozzájuk költözik.
Ezt is szeretjük