Conchita Wurst smink és paróka nélkül - A 2014-es Eurovízió győztese átlagos férfiként fest így

Így biztosan elmennél Conchita Wurst mellett az utcán.

Conchita Wurst smink nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesére, az osztrák Conchita Wurstra? A Rise Like A Phoenix énekesét akkoriban "szakállas nőnek" becézték, hiszen nem mindennapi külsővel állt ki a színpadra: estélyiben, hosszú hajjal, feltűnő sminkkel és szakállal mutatkozott.

Az elmúlt években többször változtatta meg a külsejét, igazi kaméleon, volt egy rövid időszaka, amikor platinaszőkére festette haját és szakállát. Az extravagáns stílus napjainkban is közel áll hozzá, ám mivel most nincsenek koncertek a koronavírus miatt, így az önkéntes karantén idejére ő sem fektet túl sok energiát abba, hogy azt az oldalát mutassa, akit a színpadon láthatnak az emberek.

Conchita Wurst így fest smink és paróka nélkül

A 31 éves énekes az elmúlt hetekben több olyan felvételt is posztolt Instagram-oldalára, amelyen se smink, se pedig paróka nincs rajta. Egy teljesen átlagos férfi néz vissza ránk erről a képéről is.

Friss fotóit dicsérik rajongói, többen megjegyezték, mennyire jóképű. Az önkéntes karantén során elindított a közösségi oldalán egy websorozatot, ami a Five @ Five címet kapta, minden hétköznap délután öt órakor bejelentkezik Instagramon, hol kérdésekre válaszol, máskor pedig egy-egy általa meginvitált vendéggel beszélget, persze mindezt videóchaten keresztül.

Egyik epizódban például Juergen Christian Hoerllel beszélgetett, azzal a divattervezővel, aki rengeteg ruhát készített már neki, egy másikban pedig a legendás énekesnővel, Anastaciával készített interjút.

Legutóbbi albuma 2019 októberében jelent meg Truth Over Magnitude címmel, a lemezével turnézott is az év elején, fellépett Lengyelországban, Hollandiában, Svájcban és Németországban is, de sajnos a koronavírus az ő számításait is keresztülhúzta, így félbe kellett szakítania a koncertezést.

Sztárok smink nélküli fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a legnépszerűbb sztárok smink nélkül.

Eva Longoria smink nélküli fotója - Ekkora a különbség, ha nincs rajta több réteg festék

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük