Conchita Wurst hidrogénszőkére váltott: a 2014-es Eurovízió győztese mellett ma már elmennél az utcán

Conchita Wurst új hajszínnel hódít.

conchita-wurst-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az osztrák Conchita Wurstot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál ideje alatt ismerte meg az egész világ, az énekes tökéletes sminkben és estélyi ruhában vonult a verseny idején a színpadra. Hosszú haja és szakálla pedig a védjegyévé vált.

Külsejéről sokat cikkeztek akkoriban, végül Rise Like a Phoenix című dalával ő lett a fesztivál nyertese, így a következő évben Ausztria rendezhette az Eurovíziót. A most 31 esztendős sztár nagyon megváltozott, mióta a figyelem középpontjába került.

Conchita Wurst szőke hajjal hódít

Mindig is igazi kaméleonnak számított, az elmúlt években több alkalommal megváltoztatta a külsejét, most a fekete haját kiszőkítette, ám a szakállát meghagyta eredeti színében. Akik a régi külsejére emlékeznek csak, valószínűleg fel sem ismernék őt, ráadásul az alábbi felvételen egy gramm sminket sem visel, illetve műszempilla sincs rajta.

2019-ben bevallotta a Jinek című holland műsorban, hogy megunta azt a külsejét, amivel egykor megismerte az egész világ.

- Fogalmam sincs, hová tűnt Conchita. Annyira unalmassá vált már ez a helyzet, kicsit beleragadtam a díva szerepébe. Persze mindig Celine Dion akartam lenni, végül ez sikerült is, kipipálhattam ezt a célom. Minden napom ugyanaz volt azzal a gyönyörű hajkoronával, csodálatos időszakként éltem meg, de végül a fejlődés útjára léptem, és most csak saját magamat szórakoztatom - vallotta be a show-ban.

Nem bánta meg, hogy a szakállas nőként ismerte meg a világ, sőt, szerinte életének ezen időszaka még több bátorságot és erőt adott neki. Napjainkban, ha színpadra lép, akkor is extravagánsabb a megjelenése, de már egy kicsit visszafogottabb, mint régen.

Utoljára a szakállas nő bőrébe akkor bújt, amikor az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története című, Netflixen megjelenő vígjátékot forgatták. Az énekes Will Farrell és Rachel McAdams oldalán tűnik fel. Nem ő az egyetlen Eurovíziós Dalfesztiválról megismert híresség, aki egy dal erejéig szerepel az alkotásban, Alexander Ryback, Loreen, Bilal Hassani, Jamala és Netta Barzilai is feltűnik.

Jennifer Lopez 50 felett is tudja, mitől döglik a légy

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen merész szettekben láthattuk az utóbbi időszakban Jennifer Lopezt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük