Conchita Wurst volt a 2014-es Eurovízió győztese - Már tutira nem ismernéd meg

Conchita Wurst megvált hosszú tincseitől.

Conchita Wurst 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Conchita Wurst nevét 2014-ben ismerhette meg az egész világ, ugyanis abban az évben ő nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált Rise Like A Phoenix című dalával. A sajtó már a dalfesztivál előtti hetekben rengeteget cikkezett róla a külseje miatt. Sokan a szakállas nőként emlegették. A transzvesztita osztrák énekes egyébként női ruhában, extravagáns sminkben, hosszú hajjal és szakállal lépett mindig színpadra, ez a megjelenés pedig rögtön a védjegyévé vált. Az osztrák énekes napjainkban viszont teljesen másképp néz ki.

Friss fotón Conchita Wurst

A harmincéves sztár legutóbb március végén állt kamerák elé, ő is hivatalos volt a berlini Golden Camera Awards díjátadó gálára. Conchita Wurst meglepő szettben lépett a fotósok elé, úgy tűnik, hogy már rég nem a nagyestélyi a módi nála. Természetesen még így is az extravagáns megjelenés híve, ám csak leheletnyi smink van rajta, a szemeit például csak egy tussal hangsúlyozta. A hosszú, barna tincseitől viszont teljesen megvált.

conchita wurst picture alliance getty
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

A népszerű énekes napjainkban is a zenének él, második albuma 2018 őszén jelent meg From Vienna With Love címmel, melynek albumborítóján még hosszú volt a haja. Legújabb videoklipje, a Hit Me idén márciusban jelent meg, a videóban ősz hajjal látható.

A Hit Me című dalán kívül idén kiadott egy másik kislemezt is, mely a Trash All The Glam címre hallgat. Mind a két új dala az újjászületéséről és a megerősödéséről szól, illetve arról, hogy most már nem enged beleszólást abba, hogy mit és hogyan csináljon zenészként. Valószínűleg külsejének drasztikus megváltoztatása is az új korszakának kezdete miatt ment végbe.

Susan Boyle is nagyon megváltozott

Emlékszel a Got Talent aranytorkú énekesnőjére, Susan Boyle-ra? Ő volt az, akit a külseje miatt sokáig csúfoltak, azonban mára nagyon csinos nő lett belőle.

A Got Talent csúnyácska sztárja volt - Susan Boyle ilyen csinos nő lett

Így néz ki ma az aranytorkú énekesnő, akit sokan gúnyoltak a külseje miatt.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük