A Got Talent csúnyácska sztárja volt - Susan Boyle ilyen csinos nő lett
Így néz ki ma az aranytorkú énekesnő, akit sokan gúnyoltak a külseje miatt.

susan-boyle-igy-nez-ki-most-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Got Talent zsűritagjai is elhúzták a szájukat, amikor először meglátták Susan Boyle-t a színpadon: az énekesnő nagymamás ruhában, kócosan, busman szemöldökkel és kusza fogsorral jelent meg a stúdióban, azonban, mikor énekelni kezdett, leesett az álluk.

Így néz ki ma Susan Boyle

Az énekesnő ismét képernyőre került, a tehetségkutató korábbi, legjobb énekeseivel mérkőzik meg az America's Got Talent The Champions című évadában. A sztár 2009-ben lett elismert név az Egyesült Királyságban, amikor lenyűgözte a zsűrit a Nyomorultak musical egyik betétdalával.

Most a The Rolling Stones Wild Roses című dalát adta elő, a zsűri pedig ezúttal is imádta a produkcióját. A Spice Girls énekesnője, Mel B olyan jónak értékelte az előadását, hogy aranygombbal jutalmazta. "Én akarok lenni az a nő, aki megadja neked azt, amit megérdemelsz" - mondta könnyes szemekkel. Susan Boyle is sírva fakadt a színpadon a zsűritagok és a nézők dicséretét hallva.

Az énekesnő sokat változott, mióta feltűnt a tehetségkutatóban. A The Champions-ba már sokkal csinosabban érkezett, a haja és a sminkje is nagyon szép volt - de szerencsére a legfontosabb, a hangja ugyanolyan gyönyörű maradt, mint annak idején volt.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük