Clint Eastwood 26 éves lánya bikinis bombázó - Francesca páratlan szépség

Francesca Eastwood féltestvéreihez hasonlóan színészi babérokra tör.

clint-eastwood
beauty and style
Top olvasott cikkek

Clint Eastwood filmes karrierje során rengeteg alkotással gazdagította Hollywoodot rendezőként és színészként. Attól cseppet sem kell tartania, hogy kinek adja át a stafétabotot, nyolc gyermeke közül öten léptek a nyomdokaiba.

26 éves lánya is hollywoodi babérokra tör, Francesca kétéves kora óta otthonosan mozog a kamera előtt. 

Clint Eastwood lánya bikiniben

Bár számára a nagy áttörés még várat magára, egyelőre csak kis költségvetésű produkciókban, valamint az Eastwood család életéről szóló dokumentumfilmben láthattad, a közösségi médiában már most hatalmas népszerűségre tett szert. Instagram-oldala 183 ezer követőt számol, de Twitteren is nyomon követik a rajongói.

Profilját elnézve nem jellemző rá a szégyenlősség, bátran megmutatja magát falatnyi bikiniben. Nem is csoda, hogy egyáltalán nem feszélyezi, ha lenge ruhában kapják lencsevégre, hiszen bomba alakkal büszkélkedhet. Francesca igazi kaméleon, imád kísérletezgetni a hajszínekkel, volt már fekete, világosbarna és szőke is. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös Clint Eastwood 26 éves lánya, Francesca.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük