Eminem lányából irtó dögös nő lett: a 24 éves Hailie szépségével nem lehet betelni

Hailie divatkirálynőként pózol az Instagramon.

eminem
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eminem a világ legismertebb rappere, rengetegen fújják kívülről sokatmondó dalszövegeit, és a szakma is számtalanszor elismerte: 15 Grammy-díj sorakozik otthona polcain. Azonban ő nem a fényesen csillogó szobrokra a legbüszkébb, lánya a mindene.

Nem csoda, hogy a rapper melle csak úgy dagad, ha szóba kerül Hailie Jade. Az ifjú szépség nemcsak külsejével hódít, de egyre sikeresebb a közösségi médiában.

Eminem 24 éves lánya

Gyermekkora óta megihleti édesapját, aki számtalan dalt írt neki. Felnőttként is sokakat inspirál, az elmúlt években népes követőtáborra tett szert a közösségi médiában. Rajongói élnek-halnak a stílusáért. Nem meglepő, miért szeretik nézegetni a posztjait, a 24 éves lánytól érdemes divattippeket ellesni. Öltözködésére leginkább a csajos jelző passzol, imádja a magas sarkút, és a feltűnő daraboktól sem riad vissza, bátran húz magára kígyómintás combcsizmát vagy tetőtől talpig flitteres ruhát.

Képes összeállításukban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Eminem lányából, valamint a stílusából is kaphatsz egy kis ízelítőt.

Ezt is szeretjük