Claudia Schiffer meztelenül pózol a címlapon - 49 évesen is bevállalta
Az olasz Vogue címlapján pózol a jövőre 50 éves modell.

claudia-schiffer-meztelen-cimlap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Claudia Schiffer néhány nap múlva a 49. születésnapját ünnepelheti, ennek ellenére azonban nem úgy néz ki, mint egy ötven közeli nő. Az alakját elnézve a huszonéves kolléganői még mindig irigykedhetnek rá, hiszen alig változott az elmúlt évtizedekben - a mai napig bizonyítja, hogy okkal a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb topmodellje.

Meztelenül pózol a címlapon

Ettől függetlenül mindenkit meglepett, amikor az öt nap múlva megjelenő olasz Vouge augusztusi számában, a címlapon meztelenre vetkőzött Claudia Schiffer, akiből csak egy borítéktáska és egy magas sarkú cipő takar valamicskét. Jól látszik, hogy a szupermodell teste még mindig kifogástalan, simán huszonévesnek saccolnánk a fotó alapján. A felvételt ezzel a képaláírással posztolta a Vogue hivatalos oldala:

- 25 év után újra meztelenül pózol a címlapunkon Claudia Schiffer! A koncepció az volt, hogy újraalkotjuk Helmut Newton ikonikus stúdiófotóit, amiken a nők úgy néznek ki, mintha a saját képeiket készítenék el a helyiség tükrében. Amikor egy olyan nőt fotózol le, mint Claudia, aki egy élő legenda, pontosan tudja, mit akar látni a képen. Nagyon határozott nő, ami nem tetszett neki, megváltoztatta - nyilatkozta a fotóművész Collier Schorr.

Azt is elárulta, miért pont őt választotta a címlapra:

- Ő is nagyban közrejátszott ahhoz, hogy fotós lettem. Szerintem csodálatosan képviseli azokat a nőket, akik tisztában vannak a saját szexuális kisugárzásukkal. És most nem vágykeltésről beszélek, az mindig a művész munkája. Ha Claudiára nézek, egy érett nőt látok, aki nem fél kimutatni a szexuális kisugárzását és megmutatni a testét - árulta el a lapnak a képek készítője.

Sztárok, akik levetkőztek a címlapon

Több híresség hajlandó volt ledobni a ruháját egy-egy szexisebb címlapfotó kedvéért. Nézd meg őket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

 

Ezt is szeretjük