40 felett is bikavadítóan dögös Cindy Crawford
Cindy Crawford szupermodell két gyermek édesanyja, és a róla készült fotók tanúsága szerint még mindig csúcsformában van!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawfordot mostanában nem sokszor láthattuk a magazinok címlapján pózolni, de ez korántsem jelenti azt, hogy a nyolcvanas-kilencvenes évek talán legnépszerűbb és legsikeresebb szupermodellje felett eljárt volna az idő.


Ezt ékesen bizonyítja legújabb fotósorozata is, amit a Vouge-ban csodálhatnak majd meg az olvasók.

A vérforraló képeken Crawford szexisebb, mint valaha, az izzasztó erotikus légkör megteremtéséhez pedig még csak le sem kellett vetkőznie.

Habár érkeztek már róla olyan kínos nyaralós képek, melyeken jól látszott feltűnően csúf hasa, ám idén nyáron már tökéletes külsővel napozott, ráadásul egy kis topless napfürdőzéssel is megajándékozta a pasikat!

Ő pózolt a legtöbb magazincímlapon

Habár a showbiznisz kíméletlen törvényei miatt pillanatok alatt munka nélkül maradhatnak a korosodó hírességek, Crawford 42 éves kora ellenére a mai napig csúcsformában van, ami miatt joggal irigykedhetnek rá a húszas éveiket taposó sztárocskák.

Azt persze nem lehet tudni, hogy ez a hibátlan külső mennyiben köszönhető az egészséges táplálkozásnak, a rendszeresen testmozgásnak vagy esetleg a plasztikai beavatkozásoknak, mindenesetre Cindy Crawfordnak egyelőre nincs miért szégyenkeznie.

Ő az a modell, aki a világon a legtöbb magazin címlapján pózolt pályafutása alatt, a felső ajkán látható anyajegy pedig hamar a védjegyévé vált, pedig korai fényképeiről kezdetben mesterségesen távolították el az aprócska, vágykeltő pöttyöt.1991-ben kötött házasságot Richard Gere-rel, ám 1995-ben elváltak. Második férjével, Randy Gerberrel viszont éppen két évtizede él boldog házasságban, akinek időközben két gyermeket is szült.
Ezt is szeretjük