Friss! Vérmérgezéssel került kórházba Christopher Cazenove
Christopher Cazenove, a Dinasztia egykori sztárja a napokban összeesett, és kórházba került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint kórházban ápolják Christopher Cazenove színészt, miután korábban összeesett otthonában.

A nyolcvanas években a Dinasztiában, illetve néhány éve

Állítólag a brit származású sztár már két hete vérmérgezéssel fekszik az intenzíven, de a sajtót csak most értesítették. Még február közepe táján lett rosszul a Los Angelesből Londonba tartó repülőgépen, amikor is migrénre panaszkodott a személyzetnek, majd hazaérve el is vesztette eszméletét.

Még mindig súlyos az állapota

Végül a St. Thomas kórházba szállították, ahol azóta is az intenzív osztályon ápolják. Egyes források szerint kómába esett, ám szóvivője legutóbb azt nyilatkozta, bár a 66 éves színész állapota súlyos, de fokozatosan javul. Mindenesetre exfelesége, Angharad Rees, továbbá közös fiuk, Rhys éjjel-nappal az ágya mellett virrasztanak.

Az 1943-as születésű Christopher Cazenove a hetvenes években tűnt fel a brit televízióban, ahol a The Regiment című sorozattal alapozta meg a hírnevét.

Sorozatok sztárja

A nagyközönség mégis leginkább a nyolcvanas évekbéli amerikai szappanopera, a Dinasztia révén ismerheti, ahol egy évadon keresztül alakította Ben Carrington szerepét. Később olyan sikerszériákban bukkant fel a tengeren innen és túl, mint a Deed bíró, a Nash Bridges vagy a Bűbájos boszorkák.

Azért a színházat sem hagyta ott végleg: 2007-ben Higgins professzor szerepében tagja lett annak a társulatnak, mely a My Fair Lady musicallel beutazta az Egyesült Államokat.

Cazenove 1973-tól 1994-ig volt Rees férje. Házasságuk idején két fiuk született: a már említett Rhys, illetve Linford James - ő azonban 25 évesen autóbalesetben elhunyt.Állítólag a férfi sosem tudta kiheverni a tragédiát, inni kezdett, és egy interjúban azt is elismerte, nemegyszer előfordult, hogy teljesen lerészegedett.
Ezt is szeretjük