Christina Applegate még domborodó pocakkal is bűbájos
Christina Applegate nemrégiben jelentette be, hogy terhes, azóta pedig büszkén mutogatja pocakját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Applegate, akit a tévénéző közönség az Egy rém rendes család Kelly Bundyjaként zárt a szívébe, néhány éve még nem remélte, hogy egyszer majd anyai örömök elé fog nézni.

Vőlegényével, Martyn LeNoble-val
Drew Barrymore társaságában

A bájos sztár 2007-ben vált el férjétől, Johnathon Schaech-től, majd rá egy évre,  2008-ban mellrákkal diagnosztizálták. Ráadásul állapotát annyira súlyosnak ítélték meg az orvosok, hogy mindkét mellét el kellett távolítani.

Mindkét mellét levették

Ám a színésznő nem adta fel a küzdelmet: még jobban odafigyelt az étkezésére, és bár a beavatkozás után gyógyultnak nyilvánították, azóta is mindent megtesz, hogy megőrizze egészségét.

Talán ez a pozitív hozzáállás is közrejátszott abban, hogy éppen a legnehezebb időkben ismerkedett meg jelenlegi párjával, a Martyn LeNoble-val, aki idén Valentin-napkor eljegyezte a 38 éves sztárt.

Baba közeleg

De igazán a nyár folyamán lett teljes az öröm: Applegate ugyanis júliusban jelentette be, hogy közös gyermeküket hordja a szíve alatt!

Azóta minden vörös szőnyeges eseményen büszkén mutatja meg egyre domborúbb pocakját, és láthatóan sugárzik a boldogságtól.

Nemrég a Jimmy Kimmel Live! című showműsorban szerepelt, legutóbb pedig a Hétmérföldes szerelem Los Angeles-i premierjén kapták lencsevégre, melyben Drew Barrymore és Justin Long oldalán játszik.

Christina Applegate egyébként ezzel a romantikus komédiával - nálunk szeptember 9-én mutatják be a filmszínházak - tér vissza a nagyvászonra.

A bájos sztár a 2008-as A meztelen dobos óta nem játszott mozifilmben, de a rajongók azért ráismerhettek a hangjára a Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja című animációs produkcióban.

Ezt is szeretjük