Fotó! Christina Aguilera meztelenre vetkőzött a címlapon
6 év után újra megtette
Az énekesnőnek hamarosan megszületik a kislánya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Aguilera évekig súlyproblémákkal küzdött, hol meghízott, hol büszkén pózolt fogyás után - most mindenesetre azt állítja a V magazinhoz készült fotójával kapcsolatban, hogy minden életszakaszban büszke a testére.

A pénteken online közzétett meztelen fotó apropóját az adta, hogy a 33 éves énekesnő hamarosan világra hozza kislányát. A kicsi papája Matthew Rutler, akivel a sztár még 2010-ben ismerkedett meg a Burlesque forgatásán - a férfi produkciós asszisztensként dolgozott a forgatáson.

Vőlegényével, Matthew Rutlerrel

Bár akkor sokan azt hitték, csak futó románc lesz a kapcsolatuk, az idő őket igazolta: 28 éves kedvese Valentin-napkor kérte meg az énekesnő kezét, és egy héttel később kiderült, hogy Aguilera babát vár. A kislány már a sztár második gyermeke lesz, fia, Max volt férjétől, Jordan Bratmantől született.

- Már nagyon várom, hogy lássam a kicsi lányomat! Szerencsére nagyon könnyű és élvezettel teli terhesség volt a mostani - lelkendezett a People magazinnak.

A pocakos meztelenkedés szintén nem a legelső alkalom Christina Aguilera életében: 2008-ban a Marie Claire címlapján mutatta meg terhespocakját. Demi Moore ikonikus 1991-es fotóját követően - ő a Vanity Fair borítóján pózolt terhesen és meztelenül - szinte tradíció, hogy a várandós sztárok levetkőznek egy-egy magazin címlapján, közszemlére téve gömbölyödő hasukat.

Ám nem csak terhesen vetkőznek a sztárok, számos oka van, hogy megmutatják magukat ruhátlanul vagy hiányos öltözékben a híres újságokban: szakítás, reklám egy új filmnek, bámulatos fogyás, hogy csak néhány indokot említsünk.

Meztelenkedő címlapfotók

Galériánkba összeválogattunk néhány bevállalós címlapfotót az utóbbi évekből, nézd meg őket!

Ezt is szeretjük