Itt az első babafotó! Végre megmutatta kislányát Christina Aguilera
Már fél éves
A kis Summer Rain tényleg tündéri kislány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Aguilera kislánya, Summer Rain 2014. augusztus 16-án született, de az énekesnő csak most mutatta meg a már hat hónapos kis csöppséget.

Mégpedig nem is akárhol, mint a People magazin címlapján, mely február 23-án kerül majd az újságosstandokra - a magazinban pedig további képeket és egy interjút is közölnek az immáron két gyermekes sztárral.

- Nem jutottam szóhoz, tényleg olyan volt, amikor megszületett, mint egy kis angyal. Rögtön megvolt köztünk a láthatatlan kötelék és megmagyarázhatatlan módon a lelkünk összekapcsolódott - idézte fel emlékeit a 34 éves énekesnő.

Azóta ő és a kicsi apja, Matt Rutler filmproducer csak még jobban imádják pici lányukat, aki a mosolyával megolvasztja "anya és apa szívét".

- Sokat nevet és könnyű megnevettetni, állandóan ott akar lenni, ahol valami történik - osztotta meg a sztáranyuka a magazinnal.

Christina Aguilera egyébként a hétvégi Grammyn nyert a legjobb pop duó kategóriában A Great Big World formációval, de tavaly a Voice ítészi székéből kiszállt, hogy jobban tudjon a gyerekeire koncentrálni - a kis Summer mellett van egy hét éves fia is volt férjétől, Jordan Bratmantól.

Mindazonáltal a tehetségkutató újabb évadára már visszatér a képernyőre: a Voice 8. évada február 23-án startol az NBC csatornán. Emellett pedig természetesen új albumán is gőzerőkkel dolgozik.

Sztárok, akik terhesen vetkőztek

Christina Aguilera és más sztárok is megmutatták gömbölyödő hasukat a világnak - meztelenül.

Ezt is szeretjük