Christina Aguilera aggasztóan sovány volt karrierje elején: ma telt idomokkal hódít
Lemezkiadója erőltette rá a cérnavékony külsőt.

christina-aguilera
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Aguileráról berobbanása óta tudjuk, hogy nincs olyan dal, amelyet ne tudna tökéletesen elénekelni. Sokszor leesik az állunk attól, milyen magasságokban és mélységekben képes kiereszteni énekhangját. Míg sikere a zenében töretlen maradt az évek során, addig külseje rengeteget változott, mióta megismerte a közönség.

Először 1992-ben láthattuk a képernyőn, amikor Justin Timberlake és Britney Spears oldalán feltűnt a Disney Channelen futó The Mickey Mouse Clubban. Önálló zenei karrierje két évvel később, 1994-ben kezdődött az All I Wanna Do címre keresztelt duettel.

Christina Aguilera ennyire sovány volt

A 2000-es évek elejére a legmenőbb énekesnők között jegyezték, milliók irigyelték a külsejét, és sokan akartak rá hasonlítani. Ám ő maga egy cseppet sem volt kibékülve azzal az imiddzsel, amelyet a lemezkiadója erőltetett rá.

- A Stripped című albumom tájékán kezdtem gyűlölni azt a külsőt, amit rám erőszakoltak. Én voltam a sovány, fehér, szőke, kék szemű, életre kelt Barbie baba - mesélte a Billboard magazinnak 2013-ban.

Az önmagát pálcikavékonyságúnak jellemző sztár nem is bírta sokáig, hogy behódoljon az elvárásoknak. 2002-ben teljesen megújult külsővel láthatta viszont a közönség: nemcsak feketére melíroztatta a haját, és piercingeket rakatott be magának, de közel hét kilót hízott.

christina aguilera 2002
Fotó: Mark Mainz / Getty Images Hungary

- Összehívtak egy válságmegbeszélést, ahol közölték, hogy elfogadhatatlan, hogy meghíztam. Tulajdonképpen azt vágták a fejemhez, hogy emiatt nem adok el majd annyi lemezt és koncertjegyet.

Ugyan ezután sokáig küzdött a súlyával: hol leadta, hol visszaszedte a felesleges kilókat, mára rajongói pont nőies idomai miatt imádják.

Jessica Simpson 45 kilós fogyása

Jessica Simpsonra jó pár kiló felszaladt, mikor harmadik gyermekével volt várandós, sajnos volt olyan, hogy a 161 centiméteres énekesnő alatt már 109 kilót mutatott a mérleg. De nem csüggedt, rátalált a tökéletes módszerre, és 45 kilótól sikerült megszabadulnia, hogy mára újra csúcsformában tündökölhessen.

Ezt is szeretjük