Minek vagánykodott? A népszerű színész ismét motorbalesetet szenvedett
Rossz vége lett, hogy Christian Bale kölcsönmotorral vagánykodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christian Bale-nek már meggyűlt a baja a motorokkal, maradandó sérülést is szerzett egy kétkerekűvel, ám úgy tűnik, még mindig nem tanulta meg, hogy motorokkal jobb nem vagánykodni.

A Batman sztárja legújabb filmje, a Dust To Dust forgatásán gyarapította sérülései sorát.

Kollégájával vagánykodtak

A filmben egy drámai szerepet kapott: egy férfit játszik, aki miután kiszabadul a börtönből feleségül szeretné venni a barátnőjét. Az idillt azonban félbeszakítja az a hír, mely szerint a testvérét valaki meggyilkolta.

A filmben az 50 éves Woody Harrelson is szerepet kapott, annyit tudni, hogy Bale őt fogja üldözni. A való életben azonban korántsem ellenségei egymásnak.

A National Enquirer értesülései szerint a forgatás alatt olyannyira összebarátkoztak, hogy Harrelson unszolására elkötötték a kaszkadőrök motorjait, hogy  gyakoroljanak néhány veszélyes jelenetet.

Egy elhagyatott erdőrészben Harrelson volt az első, aki leszáguldott egy domboldalon, a levegőbe repült, majd látványosan landolt.

38 éves kollégáját is arra bíztatta, kövesse példáját. Az akciófilmekkel sztárrá vált színész így is tett, és rögtön balesetet szenvedett. Beszámolójukból az már nem derült ki, mivel magyarázták a rendezőnek Bale sántikálását.

Egyszer majdnem meghalt

Nem ez volt az első eset, hogy a brit színész maradandó sérülést szerzett magának két keréken.

- Volt egy terepmotoros balesetem és sikerült levágnom az ujjam végét. Ez elég extrém sérülés, de igazából nem fájt. Az emberi test lenyűgöző. Az ujjam viszont rémesen nézett ki - mesélte. 

A sötét lovag forgatásán pedig csak egy hajszálon múlt, hogy egy hirtelen ereszkedő helikopter rotorlapátja le nem csapta a fejét. Mindössze egy méterrel kerülte el a színészt, amit ő maga észre sem vett.

- 110 emelet magasan álltam a tető szélén, így aztán csak arra koncentráltam, hogy elég keményen tudjak a pilóta szemébe nézni, amikor egy magasságba kerül velem. És legnagyobb meghökkenésemre ő vágott rémült arcot, nem én. Azután megfordultam, és az egész stáb ugyanúgy nézett rám. Pánikban – elevenítette fel az életveszélyes jelenet forgatását.
Ezt is szeretjük