Jennifer Garner tinikori énjét játszotta a Hirtelen 30-ban: 30 éves korára gyönyörű nő lett Christa B. Allen
A Hirtelen 30 tinisztárja annyi idős lett, mint amiennyivé a filmben változott.

christa-b-allen-jennifer-garner
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek közepén virágkorukat élték a romantikus komédiák, amelyekre ma igazi klasszikusokként gondolunk vissza. Egy generáció cseperedett fel ezeken a filmeken, velük együtt pedig közben a bennük szereplő tinisztárok is felnőttek.

A korszak egyik gyöngyszeme a Hirtelen 30 című film volt. Egyszerűen képtelenség volt nem imádni a 13 éves tinilány történetét, aki egyik percről a másikra harmincesztendős nővé változott, miután születésnapi kívánsága valóra vált.

Már 30 éves a Hirtelen 30 tinisztárja

Míg a főszereplő, Jenna felnőtt változatát Jennifer Garner keltette életre, addig tinikori énjét Christa B. Allen alakította, aki már akkor is szakasztott mása volt a színésznőnek. Noha a vígjátékkal ellentétben nem varázsütésre vált harmincéves nővé, 2021 novemberében betöltötte a bűvös kort.

christa-b-allen
Fotó: Northfoto,Getty Images Hungary

A sztár nagyon aktív a közösségi médiában, az Instagramon több százezren követik, míg a TikTokon az egyik legnépszerűbb véleményvezérnek számít szépségápolás témában, 1,5 millióan kíváncsiak a bejegyzéseire. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az oldalain nemcsak kozmetikai termékeket mutat be, hanem szívesen nosztalgiázik arról a filmről, ami ismertséget hozott számára, ezt pedig imádják a rajongói. 2020 halloweenjén például újraalkotta a felnőtt Jenna egyik legnépszerűbb jelenetét. Ha nem tudnánk, hogy ő szerepel a kisfilmben, könnyedén összekeverhetnénk Garnerrel, annyira hasonlított rá így.

@christaallen

happy Halloween!! wanna dance? 🧟‍♀️ ##13goingon30

♬ I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston

Allen nem csak az ominózus karaktert idézi vissza a legnagyobb örömmel, arról is szívesen beszél, milyen volt a közös munka Jennifer Garnerrel.

- Jennifer épp olyan, mint amilyen most. Szerintem ő az emberi testbe öltött jóság, kedvesség és melegszívűség, és ez sosem fog megváltozni benne. Az egyik legfontosabb tanácsot is tőle kaptam a karrieremmel kapcsolatban. Mindig azt mondta, legyen életem a színészeten kívül is, mert ha ez nincs meg, hogyan játszhatnék egy el egy élettel teli figurát a tévében? - mesélte a Today.com oldalnak.

A barna szépség megfogadta volt kolléganője tanácsát, a filmezés mellett több lábon áll. Rengeteg sminkeket és egyéb kozmetikai termékeket forgalmazó márkával dolgozik együtt, valamint évek óta képezi magát légtornászként. A színészettel sem hagyott fel, láthattad például a Bosszú című sorozatban, amelyet hazánkban a Magyar Televízió tűzött műsorára 2012-től 2015-ig.

Jennifer Garner és Mark Ruffalo újraegyesülése

Jennifer Garner és Mark Ruffalo párosát sokan imádták a 2004-ben megjelent Hirtelen 30 című vígjátékban, amelyben Jennát és Mattyt alakították. Képeken az ők és más filmes szerelmespárok újraegyesülései.

Ezt is szeretjük