A népszerű zenész felesége 3. babájukkal várandós: már ekkora a babapocakja Chrissy Teigennek
John Legend új videóklipjében derült ki, hogy Chrissy Teigen várandós.

john legend chrissy teigen cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Legend és Chrissy Teigen 2013-ban házasodtak össze, a népszerű zenész és modell felesége mindig is tervezték, hogy lesz közös gyermekük, 2016-ban jött világra kislányuk, Luna.

Két évvel később egy kisfiúval, Milesszal gyarapodott a családjuk. 2021-ben egy ötödik taggal bővül a családjuk, ugyanis Chrissy Teigen ismét várandós.

Chrissy Teigen ismét várandós

A sztárpár cseles módot választott az új jövevény érkezésének bejelentéséhez, ugyanis augusztus 13-án, az esti órákban jelent meg Legend legújabb videóklipje, a Wild, melyben a családja is szerepelt. Az egyik jelenetben egy pillanatra az énekes felesége kerekedő babapocakját simogatta, akkor a rajongóknak egyből leesett, hogy Teigen ismét várandós. A klip megjelenése után a modell Twitter-oldalára töltött fel egy rövid videót, amelyben megmutatta a hasát.

Jellemző rájuk, hogy egy-egy Legend-dalhoz készült felvétel az életük fontos pillanatához köthető. Amikor megjelent az All Of Me 2013-ban, akkor házasodtak össze, a 2016-os Love Me Nowban mutatták meg először kislányukat, a Wild a legelső olyan klip, amiben a terhesség bejelentése mellett már Miles is szerepel.

Érdekesség, hogy a két híresség a 2006-os Stereo-klip forgatásán ismerkedett meg, így lényegében a klipeken keresztül nyomon követhetik a rajongók az életük legfontosabb történéseit.

Idén nem John Legend volt az első, aki videóklipjében jelentette be, hogy hamarosan gyarapodik a családja, Katy Perry tavasszal ugyanezt a módszert választotta.

Eva Longoria fia irtó cuki

Képes összeállításunkban megnézheted Eva Longoria fiát, Santiagót.

Ezt is szeretjük