Chris Hemsworth így bohóckodott mind a 3 gyerekével: felesége posztolta a cuki fotót róluk
Chris Hemsworth és Elsa Pataky három gyereket nevelnek.

chris-hemsworth-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chris Hemsworth és magyar származású felesége, Elsa Pataky az egyik legszebb sztárpár Hollywoodban. 2010-ben kötötték össze az életüket, azóta családot alapítottak, egy kislányt és egy fiú ikerpárt nevelnek.

Chris Hemsworth gyerekei

Lányuk, India 2012 májusában jött a világra, míg az ikrek, Sasha és Tristan 2014 márciusában születtek meg. A sármos színész imádja az apaszerepet, ami mint mindenki, az ő életét is gyökeresen megváltoztatta.

- A gyerekek megszületése előtt minden csak rólad szól. Miután lesznek gyerekeid, még mindig próbálsz ahhoz ragaszkodni, hogy az vagyok, aki vagyok. Aztán ez egyszer csak megszűnik. Sok döntésemet most már aszerint hozom meg, hogy az hogyan fog kihatni a családom életére. Pontosan hol van a film forgatási helyszíne? Ha ez valami homályos, nem annyira vonzó hely, akkor én tényleg oda akarom cipelni a családot négy hónapra? - magyarázta a Father Hood magazinnak.

Igyekszik gyerkőceivel megélni a jelent, és ha velük van, akkor kevés alkalommal néz rá a telefonjára. Szerinte az ember figyelmét könnyen el lehet terelni, ezért komoly erőfeszítéseket tesz, hogy minél kevesebbet mobilozzon. Helyette inkább a lányával és a fiúkkal foglalkozik.

- Az lenne az álmom, hogy egyszer majd úgy beszéljenek rólam mint szülőről, hogy mindig ott voltam, játszottam velük, jelen voltam, meghallgattam őket, és odafigyeltem rájuk.

Feleségével, Elsával szépen nevelik a gyerekeket, akiknek megpróbálnak átlagos gyerekkort biztosítani, emiatt nem viszik el őket vörös szőnyeges eseményekre. Nem mellesleg a közösségi oldalaikon is úgy fotózzák őket, hogy az arcuk vonásai ne legyenek teljesen kivehetőek. Legutóbb Pataky töltött fel a három gyerkőcről és édesapjukról egy nagyon aranyos képet, pont mindnyájan Hemsworthön lógtak. Míg a két fiú valamin láthatóan összekapott, addig India a színész karjába kapaszkodott.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyok Chris Hemsworth és Elsa Pataky gyerekei.

Ezt is szeretjük