Nem zsűrizhet többé! Ezért küldték haza az X-Faktor zsűritagját
A Fox szerint Cheryl Cole akcentusával nem tudnának mit kezdeni az amerikai tévénézők

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazán meglepő döntést hoztak a közelmúltban a Fox tévécsatorna vezetői: Cheryl Cole-t váratlanul kitették az X-Faktor amerikai változatának zsűrijéből, a helyét pedig Nicole Scherzingernek adták át.

Cheryl Cole
Nicole Scherzinger

A 27 éves angol énekesnőt teljesen lesújtotta a hír, amit nyilvános megaláztatásként élt meg, tegyük hozzá, hogy jogosan, hiszen még az X-Faktor atyja és egyik legjobb barátja, Simon Cowell sem szólt neki erről.

Sokkolta a tény

- Teljesen sokkolta a tény, hogy távoznia kell. Nem gondolta volna, hogy ez következik. A tény, hogy Simon sem szólt neki, különösen fájt neki személyes okokból. Nem hitte volna, hogy ezt teszi vele - mondta egy bennfentes a Sunnak.

Kétségkívül zavaros történet ez, hiszen több hónapnyi spekuláció után május 5-én jelentették be hovatalos, hogy a Girls Aloud egykori énekesnője is zsűrizik majd az X-Faktorban, ami szeptemberben indul a tengerentúlon.

A Fox azonban most felbontotta a vele kötött 1,2 millió fontos szerződését, amiért még Amerikába költözni is hajlandó lett volna - most azonban Cole úgy érzi, hogy minden kapcsolatot megszakít a népszerű tehetségkutató műsorral és készítőivel.

Az akcentusa volt a baj

Állítólag a Fox csatorna fejesei azért nem tartanak igényt Cheryl Cole szolgálataira, mert attól tartanak, hogy erős akcentusát nem értenék az amerikai tévénézők - pedig korábban azt mondták, hogy nem aggódnak akcentusa miatt.

A TMZ szerint az is probléma lehetett, hogy nem igazán jó a viszonya Paula Abdullal, akivel együtt kellett volna dolgoznia, ám hogy valójában milyen okok húzódnak meg távozása mögött, valószínűleg sosem derül ki.

Cheryl Cole 2008-ban csatlakozott az X-Faktor ötödik évadához, akkor Sharon Osbourne helyét vette át, majd zsűrizett 2009-ben és 2010-ben is - most pedig azt tanácsolták neki, hogy tárjen vissza az angol X-Faktorhoz.

A sztárok közül mellesleg sokan kiálltak Cheryl Cole mellett: Danii Minogue, Russell Brand, Julien McDonald és Sinitta is kifejezte tiltakozását, megdöbbenését és sajnálatát, amiért mellőzik Cheryl Cole az X-Faktor első amerikai szériájában.

Ezt is szeretjük