Tündéri, Charlotte hercegnő mit kért a szüleitől: Katalin rákja miatt még inkább értékeli, hogy teljesült az álma

Charlotte hercegnő már hónapok óta kérte a szüleit, hadd mehessen el Taylor Swift koncertjére.

Charlotte hercegnő Taylor Swift koncertjén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlotte hercegnő sem hitte el, hogy beteljesült a hónapok óta dédelgetett álma, amit végül Vilmos herceg teljesített.

Charlotte hercegnő is szeretett volna elmenni Taylor Swift koncertjére

A herceg két nagyobbik gyermekét még pénteken vitte el Taylor Swift koncertjére, sőt, még az énekesnővel és amerikai focista párjával, Travis Kelcevel is találkoztak a színfalak mögött. Az Entertainment Tonightnak egy közeli forrás mondta el, hogy valójában Charlotte hercegnőtől származott annak ötlete, hogy megnézzék a világ legsikeresebb énekesnőjét élőben.

- Charlotte hercegnő a nagy Taylor Swift-rajongó a családban. Már hónapok óta szeretett volna elmenni egy koncertjére, és mivel az édesanyját a rákbetegsége miatt kezelik, emiatt ez egy igazán különleges nap volt, hogy így ünnepelhette meg az apukája születésnapját. Charlotte egyértelműen imádta a koncertet  - fogalmazta a lapnak az informátor.

Katalin hercegné azért nem csatlakozott hozzájuk, mert Lajos hercegre vigyázott otthon, emellett, ahogy azt a Trooping The Colour parádé előtt is leírta, vannak könnyű és nehéz napjai a kemoterápia miatt.

- Nagyon csodás gyerekek. Vilmos és Katalin remek munkát végeztek mind a hármójuk nevelésében. Megértik és értékelik, hogy mennyire szerencsések, amiért egy olyan emberrel találkozhattak, mint amilyen Taylor Swift.

Beszédes fotót tett közzé Vilmos és Katalin: ez mindent elárul a házasságuk jelenlegi helyzetéről

A szakértő Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatát elemezte.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük