Charlotte hercegnő ma 5 éves: gyönyörű fotókkal köszöntötte fel a palota
Katalin és Vilmos lánya ma ünnepli ötödik szülinapját.

charlotte hercegnő cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal Vilmos herceg és Katalin hercegné több dolgot is megünnepelhet, harmadik fiuk, Lajos születésnapja április 23-án van, a kisfiú második születésnapját a múlt héten ünnepelhették meg. Házassági évfordulójuk április 29-ére esik, idén már a kilencedikre koccinthattak. Lányuk, Charlotte is ebben az évszakban látta meg a napvilágot, a mai nap pedig róla szól.

Charlotte hercegnő ötéves lett

A kis hercegnő 2015. május 2-án látta meg a napvilágot, így ma már az ötödik születésnapját ünnepelheti. A hercegi pár a Kensington-palota Instagram-oldalán is felköszöntötte őt a nagy nap alkalmából. Édesanyja, mint mindig, most is szép felvételeket készített róla. A friss fotókat idén áprilisban csinálta a hercegné, azon a napon, amikor az egész család a környékükön élő időseknek szállított ki előre csomagolt ételeket. Ezzel a kedves gesztussal igyekeztek a karanténban lévő szépkorúak életét megkönnyíteni.

Ahogy a testvérei, Charlotte is szépen cseperedik, ráadásul az érdeklődési köre is egyre jobban bővül, Katalin hercegné 2020 márciusában mesélte el egy eseményen, hogy a kislány igazi izgő-mozgó gyerek, sportos alkat, sokszor gyakorolja a cigánykerekezést és a kézenállást.

Képes összeállításunkban a szülinapos Charlotte hercegnőről nézegethetsz fotókat.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük