György herceg foghíjas mosolyát imádják a rajongók - Ilyen édes képek készültek róla 2019-ben

Összeállítás György herceg idei legcukibb fotóiból.

gyorgy-herceg-cuki-fotok-2019-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétségtelen, hogy György herceg a királyi család legnépszerűbb tagja: Katalin hercegné és Vilmos herceg elsőszülöttjéért az első pillanattól kezdve odavannak a rajongók.

Idén ilyen cuki fotók készültek róla

Ráadásul egyre magasabb és nagyfiúsabb lesz - idén hatalmasat nyúlt annak ellenére, hogy sokáig szinte egymagas volt a hugicájával, Charlotte hercegnővel, most egy fejjel legalább magasabb lett, mint Lotti. Idén már a hatodik születésnapját ünnepelhette, úgyhogy iskola-előkészítősből rendes iskolássá lépett elő.

A kis hercegről idén is imádni való felvételek készültek - idén azért is különlegesen cukik a képei, mert a fogváltás miatt sok képen tüneményes, foghíjas, egérfogas mosolyt villant. Összeállításunkban megnézheted a mi kedvenceinket - ugye milyen édes mindegyiken?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük