Katalin hercegné kotyogta ki: tündéri becenevet kapott a kislánya
Kiderült, hogy becézik a királyi család tagjai Charlotte hercegnőt.

charlotte-hercegno-becenev-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családban szinte mindenki kapott már becenevet, Katalin és Vilmos kislánya, Charlotte hercegnő azonban ez idáig kimaradt a becézősdiből - vagy legalábbis nem verték nagydobra, miként szólítják a kislányt az uralkodófamília tagjai.

Ez Charlotte hercegnő beceneve

Édesanyja, Katalin hercegné árulta el, hogy hívja a kislányát, a belfasti látogatásuk során. A cambridge-i hercegné egy anyukával beszélgetett, aki elárulta, hogy a kisfia a kis Charlotte-hoz hasonlóan négyéves. Katalinból ekkor bukott ki kislánya beceneve.

- Katalin nagyon kedves volt, odajött hozzám és a kisfiamhoz, és megkérdezte, hogy hívják. "George" - feleltem. Éppen úgy, mint az ő kisfiát. "Szia George! De menő neved van, nagyon jól festesz a kis csokornyakkendődben, nagyon örülök, hogy megismerhettelek" - mondta a kisfiamnak.

Aztán megkérdezte, hány éves, és megmondtam neki, hogy négy. "Ó, pont annyi idős, mint az én Lottim" - felelte. Milyen aranyos már, hogy Lottinak hívja a kis Charlotte-ot! Nagyon bájos volt, örültem, hogy röviden elbeszélgethettünk, ő a példaképem - mondta lelkesen egy rendezvényen részt vevő édesanya.

Épp itt volt az ideje, hogy Charlotte is kapjon egy cuki becenevet, ugyanis mindenki másé már kiderült korábban. Katalint Bababőrűnek nevezi a férje, Vilmos herceg gúnyneve a Kopasz, Harry-é - szintén a frizurája után - Tüsi, Meghan neve Károly hercegnek köszönhetően Volfrám lett a keménysége miatt, György herceget pedig PG-nek - a Prince George rövidítése miatt - vagy PG Tips-nek becézik, egy népszerű teamárka után.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük