Charlie Sheen ikrei már most kész szívtiprók - Friss fotón Max és Bob
Charlie Sheen ikrei hatalmasat nőttek.

charlie-sheen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Sheen három lány és két ikerfiú büszke édesapja. A legkisebbek az ikrei, Max és Bob, akik idén ünnepelték kilencedik születésnapjukat. A fiúkat régen láttuk, ugyanis az 53 éves sztár csak nagyon ritkán mutatja meg őket.

Nagyon jó géneket örököltek

Charlie Sheen fiai már most kész szívtiprók, annyira helyesek ezen a friss képen, melyet édesapjuk töltött fel Instagram-oldalára. A rajongóktól rengeteg pozitív kommentet kapott, többen is megjegyezték, mennyire aranyosak a fiúk együtt. Látszik, hogy Max és Bob is nagyon jó géneket örökölt, hiszen a színész fiatalkorában nagyon sármos férfi volt, csak úgy döglöttek utána a nők.

charlie-sheen-fiai

Természetesen anyai ágról is csak jó géneket örököltek, hiszen édesanyjuk a nagyon szexi Brooke Mueller színésznő. A fiúk egyébként leginkább az édesapjukra hasonlítanak, a jobb oldalon látható Bob például ugyanolyan mosollyal rendelkezik, mint a színész. Természetesen több rajongó is észrevette a hasonlóságot: "olyan jóképűek, mint az apjuk", "egyértelműen meg tudod mondani ezekről a fiúkról, ki is az édesapjuk" - írták. A kis Bobra valaki azt írta még, hogy a jóképű zenész, Charlie Puth gyerekkori énjére emlékezteti őt. Az egyszer biztos, hogy néhány éven belül rengeteg lány szívét dobogtatják meg a Sheen ikrek.

Ezt is szeretjük