Denise Richards arca megfagyott a plasztikától - Így elcsúfította a szép vonásait

Így néz ki most az egykori szépség.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 46 éves Denise Richards a kilencvenes évek egyik leggyönyörűbb színésznője volt, aki még a nagy nőfaló Charlie Sheent is magába bolondította - sőt, a botrányhős 2002-ben még feleségül is vette a Vad vágyak bombázóját. Igaz, a házasságuk tiszavirág életű volt, ugyanis négy évvel később el is váltak - Denise képtelen volt elviselni férje hűtlenségét, alkohol- és drogproblémáit, az erőszakosságáról nem is beszélve.

Szétplasztikáztatta az arcát

A nők irigyelték a színésznőt a szexi vonásai miatt, a férfiak megőrültek érte, ő azonban mégsem volt elégedett a külsejével: az öregedés legkisebb jeleit tapasztalva sajnos máris plasztikai sebészhez fordult.

A világ nem elég szépsége mára már alig emlékeztet régi önmagára, ugyanis hála a ráncfelvarrásnak és a sorozatos botoxinjekcióknak, szinte megfagyott az arca, és jokeres lett a bájos mosolya. Képes összeállításunkban megnézheted, mit műveltek vele a plasztikai sebészek.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük