Ez volt Charlie Sheen legdurvább botránya - Csoda, hogy nem került börtönbe
Nem sokon múlott, hogy nem történt szörnyű tragédia.

charlie-sheen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Sheen mindössze 25 éves volt, amikor az egész világot sikerült megdöbbentenie durva botrányával, amelynek ellentmondásos részleteit a mai napig nem sikerült megnyugtatóan tisztázni.

1990 januárban történt a megdöbbentő eset, amelynek könnyen borzalmas tragédia is lehetett volna a vége. A hivatalos verzió szerint Charlie Sheen ezen a téli napon lelőtte újdonsült menyasszonyát, Kelly Prestont, akinek a lövés a karját érte. A botrányhőst azonban nem ítélte el a bíróság, mivel a rendőrség úgy ítélte meg, hogy véletlen baleset történt.

Több mint 20 évvel a lövöldözés után Charlie Sheen is elmondta a maga verzióját az esetről, ám természetesen ő egészen máshogy emlékszik vissza a történtekre. 

A revolver tényleg magától sült el?

- Korán reggel lementem, hogy kávét csináljak magamnak. Azt hittem, hogy Kelly még odafent alszik. De ekkor egy lövést hallottam. Arra gondoltam, hogy végül csak megölte magát, és ezért engem fognak majd hibáztatni - kezdte vallomását.

- Otthagytam az asztalon a kávémat, mert nincs olyan koffeines ital, ami egy reggeli lövésnél jobban felébresztene. Elindultam, hogy megkeressem Kellyt, és meg is találtam meztelenül a lépcső tetején. Vérbe fagyva szorongatta a csuklóját, és engem bámult - folytatta A szakasz című háborús film sztárja, aki ezek után ellátta menyasszonya sebeit, majd megkérdezte tőle, hogy mi is történt pontosan.

charlie-sheen

- Elmagyarázta, hogy amikor levette a fürdőkád széléről a nadrágomat, a revolverem a kiesett a farmerem zsebéből, és mikor földet ért, váratlanul elsült, a golyó pedig a két lába közé fúródott. Nem a töltény sebezte meg, hanem a repesz a vécékagylóból - foglalta össze a történteket Charlie Sheen, akivel nem sokkal később szakított Kelly Preston.

Ezt is szeretjük