Ő Charlie Chaplin dögös unokája - Oona igazi szépség
A 33 éves Oona Chaplin színésznőként keresi a kenyerét.

charlie-chaplin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek


Charlie Chaplin, a némafilmek legismertebb sztárja rajongott a nőkért - négyszer volt házas élete során, a kapcsolataiból hat fiú és négy lány jött a világra, tőlük pedig több mint húsz Chaplin unoka született.


Az egyik közülük a 33 éves Oona Chaplin, akiben brit, amerikai és chilei vér keveredik. Ükapja a Nobel-díjas drámaíró, Eugene O'Neill, édesanyja az ismert pantomimes, Geraldine Chaplin színésznő, édesapja Patricio Castilla chilei operatőr. Ilyen felmenőkkel nem csoda, hogy az egzotikus szépségű hölgy -  akinek széles mosolya és cuki szeplői a védjegyei - is a színészi hivatást választotta.

Barna hajú szépség Chaplin unokája

Oona kislányként sokat utazott édesanyjával különböző filmforgatásokra, gyermekéveit Spanyolországban, Svájcban és Chilében töltötte. Már kicsi korában elkezdett balettozni, salsázni és flamencót táncolni. Skóciában drámatagozatos iskolába járt, a Királyi Színművészeti Akadémián diplomázott 2007-ben.

Első tévés szerepét 2007-ben kapta a Titkos szolgálat - MI-5 című sorozat egyik epizódjában, majd 2008-ban felbukkant az egyik James Bond-filmben, a Quantum csendjében. Első főszerepét 2009-ben, egy spanyol horrorban, az Imago Mortis-ban kapta, melyben édesanyjával együtt szerepeltek. Hírnevét akkor alapozta meg a sztárvilágban, amikor megkapta a Trónok harca sorozatban Robb Stark szerelmének, Talisának a szerepét, habár karaktere nem sokáig maradt életben a szériában, azóta egyre híresebb filmekben láthatjuk. A 2017-es Taboo című sorozatban Tom Hardy partnere volt, legközelebb pedig James Cameron nagy sikerű sci-fijében, az Avatar folytatásában láthatjuk viszont, amit várhatóan 2021 decemberében mutatnak be.

Érdekesség, hogy sosem találkozhatott híres nagyapjával, ugyanis a spanyol színésznő 1986-ban született, míg Charlie Chaplin 1977-ben hunyt el. Ha valaki megkérdezi tőle, mit gondol felmenőjéről, azt a választ adja, ő ugyanúgy egy vicces járású, keménykalapos, sétapálcás, bohókás figurára gondol, mint bárki más, nem pedig egy öregemberre, aki a nagyapja volt. Egy másik interjújában azt nyilatkozta róla, hogy, habár sohasem találkozhatott nagyapjával, érzi a jelenlétét és a szeretetét.

Sophia Loren unokája nagyon szép

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Sophia Loren unokája, Lucia Sofia.

Ezt is szeretjük