Diana hercegnő öccsét támadják a netezők - Képmutatónak tartják
Charles Spencer vallomása nem aratott osztatlan sikert a neten.

diana-occse-vallomas-botrany-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Diana hercegnőről készült életrajzi film sok sebet feltépett: Károly herceg viszonyát Kamillával, Károly ellenséges viselkedését és a királyi család nemtörődömségét Lady Di mentális betegségével szemben.

Diana öccse is ráfázott

A dokumentumfilmben megszólalt a szívek hercegnőjének bátyja, Charles Spencer is, aki könnyekkel küszködve mesélt tragikusan fiatalon elhunyt testvéréről:

- Azt kívánom, hogy bárcsak megvédhettem volna. Dühös voltam, amikor megtudtam, hogy meghalt. Csak azért vesztette életét, mert egy részeg sofőr összevissza száguldozott - ráadásul pont az élősködő paparazzók elől kellett menekülniük. Sokszor megkérdeztem magamtól azóta, hogy mit tehettem volna. Istenem, bárcsak megvédhettem volna. Szörnyű érzés volt megtudni, hogy meghalt... hogy így halt meg. Mindig igyekeztem védelmezni őt - nyilatkozta a videóban.

Diana és Charles még a régi szép időkben
Diana és Charles még a régi szép időkben

A twitterezők nem voltak elragadtatva Charles Spencer szép szavaitól: a hercegnő egykori alkalmazottjai közül is rengetegen beszóltak neki. Darren McGrady, Diana hercegnő személyi séfje ezt írta neki a közösségi oldalon:

- Komolyan mondom, hánynom kell tőled. Hol voltál, amikor szüksége volt rád?! Nem. Nem fogok csendben ülni, és hagyni, hogy Charles Spencer meghamisítsa a történteket. NEM VOLTÁL MELLETTE! - írta McGrady, aki 11 évig a királynő szolgálatában állt, majd négy évig dolgozott Diana hercegnőnek.

Dickie Arbiter, a királynő korábbi sajtótitkára is megerősítette a séf állítását - ő így reagált Charles Spencer szavaira:

- Micsoda képmutatás! Charles Spencer elfelejti, hogy jó néhányan ott voltunk, amikor teljesen hátat fordított Dianának... - írta ő is a Twitteren.

A hercegnő alkalmazottai durván helyre tették Charles Spencert
A hercegnő alkalmazottai durván helyre tették Charles Spencert

Pedig Diana többször is kérte a testvére segítségét, például a válása után, amikor nem volt hol laknia, könyörgött Charlesnak, hogy engedje meg, hogy megszálljon a családi házukban. Öccse egy levélben tagadta meg a hercegnő kérését:

- Sajnálom, de úgy döntöttem, hogy nem kellene hozzánk költöznöd. Nem szeretném, ha itt mászkálna a rendőrség és itt lebzselnének az újságírók. Tudom, hogy csalódott leszel, de a feleségem és a gyerekeim érdekében hoztam meg a döntésemet. Bocs, de nem tudok rajtad segíteni.

Nagyon elmérgesedett a testvérpár viszonya
Nagyon elmérgesedett a testvérpár viszonya

Őszintén szólva féltelek, mert tudom, hogy a manipulatív és aljas viselkedésed miatt még bajba kerülsz. Bár azt is tudom, hogy ezek csak a mentális betegségeid miatt vannak, amikre remélem, hamarosan orvosi segítséget is kapsz. Mindkettőnk hibája, de úgy érzem, a testvéreim közül veled van a legrosszabb kapcsolatom. Rég elfogadtam, hogy nem vagy része az életemnek, és már nem is szomorít el a dolog - írta a levelében.

Ezt is szeretjük