Így trükközött Diana hercegnő - Elképesztő, hogy nem tűnt fel eddig senkinek
Ebből is látszik, milyen okos nő volt.

diana-hercegno-kezitaska-trukk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő kora egyik legnagyobb divatdiktátora volt, de mint kiderült, kiegészítőivel nemcsak az öltözetét tette tökéletessé, hanem komoly gyakorlati hasznuk is volt a ruháihoz passzoló borítéktáskáinak.

Így trükközött a kézitáskáival

A királyi család tagjaként Dianának nagyon kellett figyelnie, nehogy kínos helyzetben kapják le őt a lesifotósok. A sztárok többségének egy óvatlan pillanatban történt villantás nem sokat jelent, de egy hercegnőnél óriási súlya van.

Így hát Diana azt találta ki, hogy a fotósok nehogy túlságosan a dekoltázsa mélyére nézhessenek, hogy mikor kiszáll az autóból, a kistáskájával takarja el a mellkasát - ezzel pedig kivédett minden kínos eshetőséget.

diana-hercegno-kezitaska-trukk-nagy

A hercegnő kedvenc táskatervezője, Anya Hindmarch most árulta el a titkot: Diana még úgy is nevezte a tőle rendelt kiegészítőit, hogy dekoltázstáska.

A királyi családban nem ő az egyetlen, aki a táskáival ügyeskedik: Katalin hercegné például a kínos kézfogásokat kerüli el velük, Erzsébet királynő pedig ezzel jelzi, ha be akarja fejezni a társalgást.

Ezt is szeretjük