A Forma-1 pilótájáért bomlanak a nők: Charles Leclerc az egyik legsármosabb versenyző

Charles Leclerc Monaco büszkesége.

charles-leclerc-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden sportágban van egy-egy megnyerő férfi, aki nemcsak kiemelkedő eredményeivel, hanem sármos külsejével is felhívja magára a figyelmet. Ebbe a csoportba tartozik a monacói születésű Charles Leclerc autóversenyző is, aki jelenleg számos női Forma-1-rajongó szívét dobogtatja meg.

Még csak 23 éves lesz októberben, de már az idei a harmadik szezonja a Forma-1-ben, 2018-ban még a Sauber csapattagja volt, a következő évben viszont átigazolt a Ferrarihoz.

Charles Leclerc a nők új bálványa

A jóképű pilótának az ereiben csörgedezik a versenyzés, édesapja, Herve Leclerc Formula-3-versenyző volt, nem csoda, hogy az autók és a száguldás iránti érdeklődés hamar kialakult nála. 2005-ben, csupán nyolcéves korában már gokartversenyeken indult, a francia bajnokságot háromszor is megnyerte. A karrierje szépen ívelt felfele, a Formula Renault, a Formula-3 és a Formula-2 bajnokságokat is megjárta.

charles leclerc 1
Fotó: Robert Cianflone / Getty Images Hungary

- Autóból egy másik autóba ültem át. A versenyzés közben hasznos, ha van egy kis gyilkos ösztönöd, és agresszívabb vagy. Persze ha nem a volán mögött ülök, teljesen normális és nyugodt vagyok. Versenyzőként viszont mindig a legjobban akarok teljesíteni, ez az én szenvedélyem. Ha megtalálod szenvedélyed, akkor lényegében megvan mindened az életben. Mióta vezetek, rengeteget változtam - vallotta be 2019-ben a The Guardiannek.

Harcias és céltudatos típus, a 2010-es években két nagy csapás érte, amelyek nagy hatással voltak rá. Keresztapja, mentora és jó barátja, Jules Bianchi Forma-1-es versenyző a 2014-es japán nagydíjon szenvedett életveszélyes sérüléseket, hónapokig kómában feküdt, végül 2015 júniusában elhunyt, nagyon fiatal volt, csupán 25 éves. Édesapját, Herve Leclercet 2017-ben veszítette el.

charles leclerc 2
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

- Voltak olyan pillanatok az életemben, amiknél azt mondtam, bár ne történtek volna meg velem. Ezek a negatív élmények viszont pilótaként mély hatással voltak rám, és sokat fejlődtem általuk. Apám és Jules elvesztését elképesztően keményen éltem át, erősebbé váltam miattuk. Természetesen örökké velem maradnak - tette hozzá.

Sebastian Vettel csapattársa, 2019-ben két futamon lett első helyezett, Olaszországban és Belgiumban. Ha így folytatja, a jövőben még többet hallhatunk felőle.

Ami a magánéletét illeti, a szíve jelenleg foglalt, Charlotte Siné a barátnője.

Ő Kimi Räikkönen felesége

Nézd, milyen gyönyörű nővel kötötte össze az életét Kimi Räikkönen!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük