A Trónok harca Tywin Lannistere és fiatalabb párja: a nő bikiniben fantasztikusan néz ki

Charles Dance és titokzatos párja Velence egyik strandján romantikáztak.

charles-dance-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charles Dance is részt vett az idei velencei filmfesztiválon, hogy a The Book of Vision című legújabb filmjének premierjén reklámozza az alkotást. Az októberben 74. születésnapját ünneplő színész nem egyedül érkezett az olasz városba.

Titokzatos párja is elkísérte őt, igaz, kedvese nem volt mellette a vörös szőnyegen, valószínűleg a filmfesztiválok nem az ő világa, vagy csak nem akart a nyilvánosság elé kilépni. Ennek ellenére kettesben is eltöltöttek egy kis időt.

Charles Dance párja bikiniben

A Trónok harca Tywin Lannistere és szerelme Velence egyik strandján fürdőzött együtt, egy lesifotós azonnal kiszúrta a párt, több felvételt is készített róluk. Láthatóan nagyon jól érezték magukat kettesben.

A színész választottjáról egyelőre nem lehet semmit sem tudni, körülbelül az ötvenes éveiben lehet, ám az elmondható, hogy fantasztikusan néz ki bikiniben. A The Daily Mail brit lap is kéri az olvasóit, ha bárkinek van információja Dance szerelméről, ne tartogassa magában, illetve a színész sajtósával is felvette már a kapcsolatot, hátha kiderül, ki hódította meg a brit sármőr szívét.

A sztár mindig is nagy népszerűségnek örvendett a hölgyek körében, 1970-ben vette feleségül Joanna Haythornt, de vele 2004-ben elváltak. Frigyükből egy fiuk és egy lányuk született, Oliver és Rebecca. 2004-ben összejött Sophia Myles színésznővel, de vele pár hónap után szakított. 2006-ban Shambhala Marthe modell volt a kedvese, de végül vele sem működött a kapcsolata. 2008 őszén szeretett bele Eleanor Boorman szobrászművészbe, négy évig voltak együtt, a nő még egy kislányt is szült neki, Rose 2012-ben látta meg a napvilágot. Úgy tűnt, Boorman lesz a nagy ő a számára, el is jegyezték egymást, de miután megszületett a gyerekük, pár hónap után vége lett a kapcsolatuknak.

Sabrina Salerno bikinis istennő

Emlékszel Sabrinára, a Boys (Summertime Love) énekesnőjére? A '80-as évek imádott sztárja 52 évesen is piszkosul jó formában van.

Ezt is szeretjük