Hivatalosan is elvált a színészpár - 10 évig voltak házasok
Channing Tatum és Jenna Dewan még 2018-ban jelentették be válásuk hírét.

channing-tatum-és-jenna-dewan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokkolta a rajongókat a hír, miután Channing Tatum és gyönyörű felesége, Jenna Dewan 2018 áprilisában bejelentették, hogy véget vetnek házasságuknak. Az eljárást néhány hónappal később, októberben indították el, a válási procedúrának csak mostanra lett vége, közölte a hírt tegnap este az E! Online. Hivatalosan tíz évig voltak házasok.

Emiatt ment tönkre Channing Tatum és Jenna Dewan házassága

A két színész a 2006-os Step Up című film forgatásán találkozott először. A táncos, zenés alkotásban karaktereik gyorsan összemelegedtek egymással, több közös táncos jelenetük volt, nem csoda, hogy a való életben is egymásra hangolódtak. 2006 elején kezdték pletykálni, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat, ez év nyarán pedig már hivatalosan is egy párrá alakultak. Akkora volt a szerelem köztük, hogy 2009-ben összeházasodtak. Kislányuk, Everly 2013-ban született meg. A rajongók azt hitték, házasságuk örökké fog tartani, de végül nem így lett.

Jenna Dewan Gracefully You: How To Live Your Best Life Every Day című könyvében fogalmazta meg, miért nem működött a házasságuk.

- Rájöttem, hogy abban a rendszerben, amiben éltem, már nem szolgált engem és a kislányomat. Mindenekelőtt muszáj volt annak felismerését elfogadnom, hogy ez a házasság nem működik, és ez nagyon fájt. 

- Az emberek romantikus megvilágításban látták Channinget és engem. Ez csak még bonyolultabbá tette a dolgokat számomra, mert szeretek őszinte lenni. A döntésünk hátterében nem valamilyen titok vagy megcsalás állt, szimplán csak két legjobb barát rájött, elérkezett az ideje, hogy teret adjanak a másiknak, illetve segítsék egymást abban, hogy a legörömtelibb és legteljesebb életet élhessék - fogalmazta a könyvében.

Mind a két sztár továbblépett, Channing Tatum a dögös énekesnővel, Jessie J-jel jár, 2018 őszén kezdték pletykálni, hogy összejöttek, pár hónappal később Instagramon is felvállalták a kapcsolatukat. Jenna Dewan szívét Steve Kazee színész hódította meg, akivel már a babaprojektbe is belevágtak. Első közös gyermekük várhatóan 2020 tavaszán jön a világra.

Tiszavirág-életű sztárházasságok

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legrövidebb házasságok a sztárok világában.

Ezt is szeretjük