Céline Dion 21 év házasság után vesztette el férjét: szívszorító módon nyilatkozott Renéről
Céline Dion férje, René Angélil rákban hunyt el.

celine-dion-és-férje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Céline Dion 26 esztendős volt, amikor összekötötte az életét az 52 éves René Angélil menedzserrel, az esküvőjüket 1994 decemberében tartották meg. A házasságuk előtt már hat éve jártak egymással, előtte csak a munka kötötte össze őket, semmi más.

Három gyermekük született, René-Charles 2001 januárjában, ikreik, Eddy és Nelson 2010 októberében látták meg a napvilágot. Bár a nagy korkülönbség miatt sokan nem hittek a szerelmükben, ám a házaspár idilli módon élt együtt. Azonban 2016 januárjában René Angélil örökre lehunyta a szemeit, gégerákkal küzdött, de sajnos nem tudta legyőzni a gyilkos kórt.

Céline Dion meghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről

Az énekesnőt nagyon megviselte, hogy elvesztette a férjét, aki hosszú évtizedeken át a legnagyobb támasza volt. Bár az elmúlt években terjedtek pletykák arról, hogy rátalált a szerelem, 2019-ben összeboronálták az akkor 34 éves  Pepe Muñozzal, aki a háttértáncosa volt, ám az énekesnő áprilisban tagadta a vádakat, majd kijelentette, Pepe a férfiakhoz vonzódik, nem a nőkhöz, írta meg a Huffington Post.

GettyImages-2230200
Fotó: Frank Micelotta Archive / Getty Images Hungary

Az 53 éves énekesnő a Today Show vendége volt, ahol a magánélete is témába került, rákérdeztek, hogy vajon újra rátalál-e a szerelem.

- Nem tudom, fogalmam sincs, de ebben a pillanatban a szeretet hatalmas része a mindennapjaimnak. Imádom a gyermekeimet és az életemet. Nem gondolok arra, hogy valaha újra szerelmes leszek, vagy kapcsolatban élek majd egyszer. Muszáj lenne kijelentenem, hogy ez már soha többé nem történhet meg velem? - fogalmazta.

Nincs nap, hogy ne gondolna az elhunyt férjére, akivel 21 évig éltek boldog házasságban, megható módon nyilatkozott róla.

- Úgy érzem, René annyi mindent adott nekem az elmúlt években, és még a mai napig tart ez. Látom őt a gyerekeimben, rájuk nézek, és tudom, hogy itt van velünk. Még mindig együtt élünk vele, a mindennapjaink része maradt ugyanúgy, pont ezért nagyon erősnek érzem magam.

GettyImages-1159849051
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

A sztár idén januárban Instagram-oldalán is megemlékezett a férjéről, akit öt évvel ezelőtt veszített el örökre: "René, már öt éve történt. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rád. Sokkal többször imádkozunk hozzád, mint valaha, azt kérjük tőled, hogy vigyázz ránk, és kísérd figyelemmel továbbra is az életünket. Azért is imádkozunk, hogy terjeszd a benned lévő szeretetet szerte a világon, mert sajnos nagyon nehéz időszakot él meg mindenki. A szívünkben tovább élsz, és ugyanúgy velünk maradsz. Szeretünk téged, Céline, René-Charles, Nelson és Eddy" - írta a közösségi oldalára.

Céline Dion fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Céline Dion fiatalkori képeit.

Ezt is szeretjük