Emlékszel C. C. Catchre? Az 55 éves énekesnő szebb, mint fiatalon
C. C. Catch napjainkban is fellép.

cc-catch-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Caroline Catharina Müller, művésznevén C. C. Catch akkor tett szert nagy népszerűségre, amikor 1985-ben megjelent az I Can Lose My Heart című kislemeze. Egyik pillanatról a másikra Európa popcsillagává nőtte ki magát, rá egy év múlva kiadta debütáló lemezét Catch The Catch címmel. A sztár első sikere óta 34 év telt el, idén júliusban ünnepelte 55. születésnapját.

Friss fotón C. C. Catch

A dögös énekesnő a '90-es évek elején, hat sikeres album és számos koncertturné után jelentette be, hogy egy időre szeretne visszavonulni. Ez alatt az időszak alatt saját magát helyezte előtérbe, a lelki és spirituális dolgokra egyre nyitottabb lett, a jóga és a meditálás lett az egyik legnagyobb szenvedélye.

Verseket írt, emellett egyik hobbijának, a rajzolásnak is sokkal több időt szentelt. Végül 1998-ban bejelentette a visszatérést. Azóta is a zeneiparban dolgozik, a sztár az elmúlt években sokat változott. Míg a '80-as években feltupírozott hajjal és nagyon erős sminkkel mutatkozott, addig napjainkban már sokkal visszafogottabban mutatkozik.

cc catch 2019
Fotó: Facebook/C. C. Catch

Bár 55 éves, mégis éveket letagadhatna a korából, remek formában van napjainkban is. Ennek az egyik fő oka az, hogy a mai napig hívják különféle retró rendezvényekre fellépőként, az énekesnő pedig szeretné a legszebb és legjobb formáját mutatni rajongóinak. Elsősorban Európába hívják a fellépésekre, a holland-német gyökerekkel rendelkező sztár Magyarországon is megfordult az évek alatt több alkalommal, de nagy rajongótábora van Oroszországban is.

Így néz ki most Nena

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest ma a 99 Luftballons énekesnője, Nena.

Ezt is szeretjük