Catherine Zeta-Jones szoknyáját felkapta a szél - Többet mutatott magából, mint tervezte

Marilyn Monroe-pillanatot élt át a gyönyörű színésznő.

catherine-zeta-jones-szel-szoknya-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones tegnap este a Royal Welsh College of Music and Drama jótékonysági gálájára érkezett, azonban a szeszélyes időjárás alaposan megviccelte az Oscar-díjas sztárt.

Fellibbentette a szél a szoknyáját

A színésznő egy álomszép, burgundi vörös estélyi ruhát húzott a jeles esemény tiszteletére, ami combközépig fel volt sliccelve a szexibb hatásért. Arra azonban nem gondolt, hogy a szél ebbe kiválóan bele tud kapni, ezért, amint kilépett a kocsiból, azonnal meg kellett küzdenie az időjárással.

A sztár átélte a klasszikus Marilyn Monroe-pillanatot, akinek egy szellőzőcsatorna felett állva libbent fel a szoknyája a Hétévi vágyakozás című film ikonikusnak számító jelenetében. Catherine Zeta-Jones azonban nem szerette volna, ha a szexszimbólumhoz hasonlóan az ő alsóneműje is közszemlére került volna, ezért foggal-körömmel igyekezett elkerülni a villantást. És, bár sikerült neki, így is többet mutatott magából, mint eredetileg tervezte.

catherine-zeta-jones-szel-szoknya-nagy
Fotó: Ecp / Getty Images Hungary

A gálára egyébként ezúttal rendhagyó módon nem a férje kísérte el, hanem édesapja, David Jones vállalta el a gardedám szerepét. A színésznő gyermekei is jelen voltak a gálán, állandó társának számító lánya, Carys mellett ezúttal fia, Dylan is részt vett az eseményen, aki kis időre hazalátogatott a Brown Egyetemről, a Rhode Island-i Providance-ből, ahol a tanulmányait végzi.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük