Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas cuki fiából helyes pasi lett: a 22 éves Dylanért bolondulnak a csajok

Fotókon mutatjuk Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fiát.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas két gyereket neveltek fel, lányuk, az idén 20 éves Carys ritkábban mutatkozik a szüleivel, ám fiuk, a 22 éves Dylan az elmúlt időszakban számos alkalommal lépett a vörös szőnyegre, hogy részt vegyen édesapja vagy édesanyja új filmje premierjén.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia

A sztárpár idősebbik gyermeke tavaly szerezte meg a diplomáját, politológia szakon végzett a neves Brown Egyetemen, amely az Amerikai Egyesült Államok hetedik legöregebb felsőoktatási intézménye. Bár a fiú szívesen megjelenik filmes eseményeken szülei oldalán, ettől függetlenül nem lehet sok mindent tudni róla, így arról sem lehet tudni, hol dolgozik, vagy mivel foglalkozik.

Instagramjára csak ritka alkalmakkor posztol, bejegyzéseiből kiderült, hogy imádja a zenét, még egy bandát is alapított, amelyen belül az énekes szerepét vállalta el.

Közösségi oldalán több mint 65 ezren követik, képei alatt gyakran megkapja a kommentelőktől, hogy mennyire jóképű pasi lett belőle, sokan az édesanyja vonásait fedezik fel az arcán.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Dylan Douglas.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük