Ez volt Michael Douglas meglepő reakciója, amikor megtudta, Catherine-Zeta Jones Brad Pitt-tel forgat intim jelenetet

Catherine Zeta-Jones még a férjének is bevallotta, hogy kivel forgat.

brad-pitt-catherine-zeta

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta -Jones azok közé a női sztárok közé tartozik, akik gyönyörűek, és képtelenség nem rájuk figyelni a képernyőn. Akárcsak Brad Pitt, akinek sármja és szívtipró mosolya örök, a nőket pedig mindig le is nyűgözi, bármilyen filmről legyen szó.

A színésznő és kollégája az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét című filmben szerepeltek együtt, ahol egy romantikus jelenetet is fel kellett venniük. Az E! Online oldala szúrta ki, hogy Catherine Zeta-Jones még a férjének is beszélt a Brad Pitt-tel való munkájáról.

Catherine Zeta-Jones és Brad Pitt intim jelenete

A fekete hajú szépség Isabel Lahiri karakterét alakította, Brad Pitt pedig Rusty Ryan szerepét formálta meg. A színésznő készen állt arra, hogy mindenki mást féltékennyé tegyen, amikor büszkén mesélt a forgatásról.

catherine-zeta-jones
Fotó: Getty Images Hungary/Jason Merritt

- Szóval én már megcsókoltam Antonio Banderast és Brad Pittet is.

Catherine Zeta-Jones még a férjének is beszámolt arról, hogy pontosan kivel is fog aznap forgatni. Michael Douglas egyáltalán nem kezelte rosszul a helyzetet, pedig egy laikus egyből azt gondolná, hogy biztos féltékeny lesz, de nem így történt. Sőt, még biztatta is szerelmét.

- Emlékszem arra a napra, amikor munkába kellett mennem, és meg kellett csókolnom Brad Pittet, mire Michael megkérdezte, milyen jelenetet csinálok ma. Én erre csak annyit feleltem, hogy Brad Pitt-tel leszek egy ágyban. Ő pedig azt mondta: „Hajrá, kislány!”.

Tudj meg többet Brad Pitt első híres barátnőjéről, Sinittáról!

Brad Pitt első híres barátnője Sinitta volt, az egzotikus sztár teljesen levette a lábáról a színészt.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük