77 éves lett Catherine Deneuve: a francia színésznő ma is gyönyörű
Catherine Deneuve éveket letagadhatna korából.

catherine deneuve cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Deneuve a francia filmvilág egyik legkiemelkedőbb csillaga, csupán 14 éves volt, amikor élete legelső alkotása, a Les collégiennes megjelent. A '60-as években egyre népszerűbb lett, az 1964-es Cherbourgi esernyők hozták meg számára az áttörést. Több mint hatvan éve tartó pályafutása alatt olyan alkotásokban láthatták rajongói, mint az Iszonyat, A nap szépe, A Mississippi szirénje, A született feleség vagy az Én és a mostohám. Az Indokínában nyújtott alakításáért Oscarra is jelölték 1993-ban, ám nem sikerült hazavinnie az arany szobrocskát, viszont a César-díjat megkapta ezért az alkotásért.

Catherine Deneuve ma is gyönyörű

A színésznő ma ünnepli 77. születésnapját, sok kolléganője ennyi idősen már rég visszavonul a filmezéstől, de ő nem. Csak 2019-ben három mozifilmje jelent meg: a L'adieu à la nuit, a Családi ünnep és Az igazság. A 2020-as Terrible Jungle-nek is ő a főszereplője. Fiatalon mindenkit lehengerelt szépségével, de 70 fölött sem panaszkodhat, sőt, 77 évesen is gyönyörű nő. Legalább 10-15 évet letagadhatna a korából. 2016-ban az Into The Glossnak elmesélte, már gyerekként is védte bőrét a naptól. Minden reggel használ arctisztító krémet, utána hidratálót is felken magára. Este is hidratál, de azt nem minden nap csinálja. Ha nagyon fáradtnak érzi a bőrét, feltesz egy arcmaszkot, és 15 percet pihen.

A smink terén azt vallja, hogy a kevesebb mindig több. Mielőtt kifestené magát, mindig felken magára primert, ami egyrészt a bőrének is jót tesz, emellett a sminkje is szebb lesz. Ha alapozót nem is használ, de a száját mindig kirúzsozza, illetve a szemöldökét is megcsinálja.

Képes összeállításunkban megnézheted, Catherine Deneuve milyen jó formában tartja magát a mai napig.

Ezt is szeretjük