Jean-Paul Belmondo gyönyörű unokája a velencei filmfesztiválon - A 31 éves Annabelle pink estélyiben ragyogott

Annabelle Belmondo is részt vett az idei velencei filmfesztiválon.

jean-paul-belmondo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 28-án startolt el a 76. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, a világ első és egyik legnívósabb filmfesztiválja szeptember 7-ig tart. A több napig tartó rendezvénysorozaton a sztárvilág krémje is részt vesz. A női hírességek szokásukhoz híven igyekeznek gyönyörű estélyikben felvonulni a vörös szőnyegen. Jean-Paul Belmondo unokája, Annabelle Belmondo is meghívást kapott a jeles eseményre.

Annabelle Belmondo pink estélyiben lépett a vörös szőnyegre

A francia színészlegenda gyönyörű unokája az Arany Oroszlán díjra jelölt Marriage Story című vígjáték és dráma premierjére érkezett. A filmben egyébként olyan nagy sztárok játszanak, mint Scarlett Johansson vagy a legújabb Star Wars-filmek sztárja, Adam Driver.

A 31 éves Annabelle egy pink színű Manila Grace-estélyiben tündökölt, a ruha tökéletesen simult az alakjához. A ruhához egy bordó magas sarkút választott. Szokásához híven most sem viselt túl sok sminket, kihúzta a szemét, kispirálozta a szempilláit, az arcára tett egy kevés pirosítót és highlightert, a rúzs helyett pedig szájfényt használt. A modellként és színésznőként dolgozó sztárt biztosan sokan megdicsérték az est folyamán, hogy mennyire csinos.

Annabelle 18 évesen kezdett modellkedni, első filmje, az American Night idén fog megjelenni, jövőre egy másik moziját, a Madama Claude-ot mutatják majd be. A német Vogue-nak 2017 decemberében mondta el, hogy mennyire jó kapcsolatot ápol híres nagyapjával.

- Természetesen gondoskodott arról, hogy minél több régi filmet megnézzek. A saját filmjeivel kezdte a kiművelésem, ennek köszönhetően egyre több mozit akartam látni. Nagyon közel állunk a nagypapámmal. Én voltam az első és egyetlen lányunokája, mindig is én voltam az ő kis hercegnője. Amikor Párizsban tartózkodom, akkor egy házban lakunk. Igyekszem minél több időt vele tölteni - nyilatkozta akkor.

Ilyen szép estélyikben vonultak a filmfesztivál nyitónapján

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt a velencei filmfesztivál nyitónapján Kitty Spencer, Catherine Deneuve vagy éppen Palvin Barbara.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük